אני חדשה!

תווניתs

New member
אני חדשה!

אהלן כולם! קוראים לי סתוונית ואני עוד חודשיים בת 15 חולה על השבט דרך אגב מתי תהיה העונה השישית(סליחה על הבורות...) סתוונית

slallum

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

עופר, מזכרת בתיה, 16, זכר
בתגובה לשאלתך, את העונה השישית עוד לא התחילו לצלם, ויש אנשים בפורום הסבורים כי לא יתחילו אפילו לצלם אותה, וכי זהו הסוף של הסדרה. אז מה איתך? ספרי על עצמך, מאיפה? איזה דמות את אוהבת מהסדרה? תחביבים?

Tinkerblack

New member
היי סתוונית

עד עכשיו כידוע לי היית בפורום השני אני שמחה שהחלטתי להצטרף גם אלינו לי קוראים שיר אני בת 16 עוד מעט ואני גרה בתל אביב ומתה על כל הרעים... לא יודע אם תהיה עונה שישית

YaEloNeT

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני יעל
אשפוז נעים ^^

TziMHoNoa

New member
שלוום../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

נועה, בת 14, מראשון
ברוכה הבאה

» LiRaZ «

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

התמכרות מהנה
ספרי לנו עוד על עצמך
הכינוי שלך ממש מוכר לי, היית פעם בפורום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהיי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif (אבל את יכולה להרגיש חופשי לקרוא לי דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif), בת 16 ושבעה חודשים בדיוק../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif מנס ציונה../images/Emo82.gif, נשואה באושר לדן וויקס האנה ההורס הלוא הוא ואד מעונה 4../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif את נורא נורא מוכרת לי... היית פעם בפורום באסטד../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif או אולי פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא זוכרת בקיצור אני מכירה אותך מאיזשהו פורום../images/Emo43.gif לשאלתך, לא ידוע מתי תהיה העונה ה-6../images/Emo4.gif ואם תהיה אחת כזו../images/Emo3.gif התמכרות נעימה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif

ברוכה הבאה!! ../images/Emo150.gif

היי... אני רינה מראשון לציון... אי בת 16 .... מקווה שתהני בפורום... ושתשארי פה לתמיד.... = } ..

למעלה