אני חדשה!

מק221

New member
אני חדשה!

ויש לי שאלה.. אני בקלאסי שנה שניה כן אני יודעת קצת מאוחר[כיתה ט'] וג'אז כבר מלא זמן ופעם רקדתי גם מודרני אבל השנה לא התחשק לי.. אה והשנה אני עולה על פויינט כן מאוחר . יש לי נתונים להיות רקדנית בלט בלי להשתחצן כי אני לא מתה על זה גם חחח . אני שטוחה רזה מאוד ואגן צר. והמורה אמרה לי שיש לי נתונים מעולים. אבל נגיד שטרנאווט או איך שלא כותבים את זה אצלי לא משהו.. והפוינט קצת חלש אז אתם חושבים שאפשר לשפר את זה ואני יהיה טובה בהמשך? או שזה עבוד? אתם חושבים שאני יוכל לעשות בגרות בריקוד? או להמשיך עם זה בעתיד יותר לקטע המקצועי? או הכל עניין של עבודה אני ישמח לתגובות. תודה מראש קטיה

קודם כל ברוכה הבאה

אם תשאלי אותי מי נועד להיות רקדן אני יענה לך תשובה אחת-כולם. התנאים הם לא גוף רזה,עזרה גנטית,פוינט,גובה...אלה 3 דברים עיקריים: רצון התמדה ועבודה קשה. אם כל אלה מתקיימים אצלך את תצליחי מאוד כי את השאר אפשר לשפר (חוץ מגנטיקה כן..) שמנות יכולות להרזות,פוינט אפשר לשפר עד 25% יותר וכו'... איפה את לומדת? אם את לומדת במוסד שמקיים בגרות במחול אין סיבה שלא תעשי . אני למשל כבר בכיתה י"ב באקדמיה למחול ויש לי הרבה ניסיון בתחום,אודישנים תחרויות וכו' ולמרות כל היופי מבחוץ החלטתי שחיי מחול לא מתאימים לי בחיים המקצועיים אלה כתחביב לנפש ולגוף. מקווה שעזרתי ציפור :)

dancer14

New member
יש לך טעות...

פוינט לא יכול להישתפר במידה כל כך גבוה!!! וצריכים גם להיות קצת מציאותיים לא כל ה"שמנות" יכולות כל כך להרזות בשביל שיהיה להן גוף של רקדנית! גובה זה חובה (על אף שיש רקדניות לא ממש גבוהות) אי אפשר להגיד לעצמך אני שמנה יש לי פוינט מזביע ואני מטר וחצי והאקדמיה למחול מחכה לי!!! צריכים להיות מציאותיים ולהשלים עם המצב שלא תבינו לא נכון אני לא מנסה להגיד ששמנות לא יכול להרזות או שפוינט אי אפשר לתכן אבל דעתי היא שלא במצב כל כך קיצוני גל תרקוד היא אמרה לי תרקוד...

יש לך טעות...

פוינט כן יכול להשתפר עד 25%. רוב השמנות שרוקדות זמן רב מרזות(ללא מקרים חריגים) גובה וגנטיקה לא ניתן לשנות. ככה אני מאמינה על סמך עובדות אבל אתה יכול לחלוק עליי. ציפור האגמים.

מק221

New member
תודה על התגובה :)

כן דפ אני חושבת שמחול יהיה אצלי רק בגדר תחביב.. אבל לא יודעת אולי יום אחד ארצה יותר. תודה רבה.

dancer14

New member
עבודה על טרנווט ופוינט ../images/Emo101.gif

שלום קטיה! המורה טעטה כאשר היא אמרה לך שיש לך נתונים מעיולים נתונים זה בעיקר!!! תרנווט ופוינט אלו הנתונים הכי עיקריים !!!!!!!! בכל אופן עם עבודהקשה תמידתוכלי לשפר את התרנווט שלך הצעה שלי בבית תעבדי המון על גראנד פליה בעמידה שניה! אם את מרגישה לחץ באזור המפסעה זה אומר שאת עובדת נכון וככה את משפרת את הטרנווט שלך!!! את הפויינט קצת אבל אם תעבדי על באטמן טונדו בעמידה ראשונה זה מאוד יעזור ועוד דבר שאני פה מדבר אל כל אנשי הפורום מאוד מסוכן לעלות על האצבעות שהם כאילו מעוכות מביפנים!!! זה מאוד מסוכן היתה לי חברה שהרסה לעצמה את האצבע בגלל זה סזה מאוד מסוכן!! אם יש לך עוד שאלות את יכולה לפנות אליי מתי שתירצי כל שאלה תתקבל בברכה מקווה שעזרתי גל תרקוד היא אמרה לי תרקוד.....

מק221

New member
תודה רבה~~!

ופוינט דווקה יש לי פשוט אני לא יודעת להסביר את עצמי הנעלי בלט שלי מסתירות אותו והיא אומרת לי שאני יכולה עוד השאלה אם היא מתכוונת שאני צריכה עוד או שהיא מצפה לעוד אבל זה לא קשור לכאן וזה לא חשוב אני באמת יעבוד על התרגילים ואני מקווה שיהיה טוב ות'אמת אני לא רוצה את זה כמקצוע אבל אני רוצה שיהיו לי השגים בזה . ותודה רבה רבה רבה!!!

יש הרבה

רזות שטוחות צרות וכל מה שאמרת גם כאלה שלא רוקדות... יש גם הפוך ויש גם די מושלמות (טרנאוט,פוינט,וכ'ו...)

הנעלי בלט שלך צמודות../images/Emo60.gif

לרגל, כלומר הן בדיוק במידה שלך או גדולות עליך
.

Vitamin Chick

New member
לגבי הטרנאווט

אם אין לך 180 מעלות ואת תנסי לפתוח ולעבוד ב180 את תדפקי לעצמך תחיים וחבל... אפשר לשפר קצת את מה שיש לך, אבל לא לפתוח אובר כי זה הורס וזה נזק... פעם היו עובדים בבלט על 180, היום למזלינו כל אחד עובד עם הפתיחה שלו
אל תהרסי לעצמך בקיצור!

היי קטיה:)

אז קודם כל ברוכה הבאה! בקשר לשאלה שלך, אם יש לך נתונים אז כבר מצוין! אני בטוחה שאם תשקיעי ותעבדי את תוכלי להיות רקדנית! כי אין דבר שעומד בפני הרצון! אם את אוהבת לרקוד ורוצה להיות רקדנית מקצועית ולעשות בגרות את יכולה, תאמיני לי שאת יכולה! תשקיעי, אל תעזבי ואני בטוחה שתצליחי!

למעלה