אני חדשה!

N i c o l e

New member
עד כאן!

ל-א י-ו-ר-ד-י-ם ע-ל א-ו-ר-ל-נ-ד-ו!!! חוץ מזה, הוא עוד צעיר, הוא ילמד!

shiray

New member
ד"א תהייה

ראיתי שיש הצבעה חדשה בסקר- זאת ההצבעה שלך? הצבעת לדוגוויל? (אם כן אז ממש סחטיין עלייך, בעיקר כשאת בת 14. לי אין ושג איך הייתי מגיבה לסרט בגיל כזה), ואם לא אז... הצבעת כבר בסקר? אם לא כדאי שתצביעי כי אני בעד סקר חדש בקרוב וחושבת על רעיונות. וד"א מה השם שלך בסוף? כי בחיים לא שמעתי על מיא. אז מיה? מאי?

אני אהבתי את הסרט דוגוויל!

הוא סרט טוב מאוד, בכלל יש לי יכולת להבין סרטים כאלו ואני מזהה משחק טוב. קוראים לי מיא אבל אומרים את זה מאיה, מיא זה מהאגדה של פסח דף אחרון הפירוש: מים בארמית.

shiray

New member
חחח אני רואה שבסוף כתבת לי גם את

ההסבר... ואני כבר לא זוכרת מה הייתי רואה לפני כמה שנים. זה ממש מוזר... קשה לבנאדם לזכור איך הוא היה בגיל מסוים, אבל סרט של לארס פון טרייר במליון אחוז שלא ראיתי, למרות ששמעתי על לשבור את הגלים וישר חשבתי "אוקיי, סרט שאני בחיים לא אראה", אבל חשבתי ככה עד איזה חצי שנה לפני שדוגוויל יצא ואז החלטתי לראות אז לא פלא שאני זוכרת...

B e r o N i k a

New member
זאת הצבעה שלי! רק היום גיליתי את

את הסכר. ולדעתי בקאן, באמת היו מנייקים עם ניקול. נדמה לי אז סוביניון זכתב בדקל הזהב על ה"בריכת שחיה" סרט נחמד,אבל בתפקיד שלה אין שום דבר חוץ מציצי. (סליחה)

shiray

New member
בקאן זה היה מאוד פשוט

בגלל שרוקדת בחשיכה זכה אז בפרסים בקאן, הם החליטו הפעם לא לתת לו... חוץ מזה שלארס באמת יוצר סחטנות רגשית בסרטים שלו וחלק ממש לא אוהבים את זה יותר מדי.

B e r o N i k a

New member
כן, אבל זה מעצבן!

לרס זכה בקאן פעמיים אז לא נותנים לא יותר, גם לקוסטוריצה לא נותנים יותר... עדיין נראה לי מגיעה לניקול לזכות. כמו שהיה מגיעה ל"מולן רוז'" ולא ל"צ'קגו"-שונאת את הסרט הזה, כל כך חסר טעם לדעתי.

ערן1987

New member
אממ,אני חושב שלניקול יש כבר פרס

מפסטיבל קאן על "השעות".. אני חושב שהיא,ג'וליאן מור ומריל סטריפ קיבלו את הפרס הזה על המשחק שם או שזה היה בפסטיבל ברלין..?

shiray

New member
גם לדעתי

בעיקר כשאני נזכרת איך כולם בטים ניקול התבאסו והתחילו לחשוש לסרט כשהוא בסוף לא הוצג בפסטיבל קאן כי הוא עוד לא היה מוכן...

N i c o l e

New member
אז למה חשבתי שאני הכי גדולה?! חחח..

יש כאן כמה וכמה יותר גדולים ממני...חח..אני מרגישה צעירה...

N i c o l e

New member
אז למה חשבתי שאני הכי גדולה?! חחח..

יש כאן כמה וכמה יותר גדולים ממני...חח..אני מרגישה צעירה...

Lanni

New member
אז מזל טוב בעוד חודש וקצת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

חחח תודה! ../images/Emo9.gif

התאריך המדויק הוא בשמיני לעשירי , נראה אם תזכרו

למעלה