אני חדשה

אני חדשה

שלום לכולם אני חדשה ואני מקווה שיהיה סבבה אז בואו נשיר יצאנו לרקוד, לי באוזן את לוחשת סוד שמחר בכלל לא בא לך לעבוד או לעמוד "רק להיות אתך עוד" בדרך לשם, לנו לא אכפת מהעולם מה שמתחשק עושים לפני כולם כמה מושלם, "כיף להיות אתך סתם" את מסתובבת, את מסובבת את כולם את לא מוטרדת- יש לך את כל העולם את מהפנטת את כל מי שמביט לראות איך את רוקדת ואין לי מה לעשות רק מחכה לסוף כשנכנסים, צלליות של אלף אנשים שם ברחבה היא את עצמה תשים כמה מקסים, אין לי מושג מה עושים בתוך העשן מתפתח משהו לא מובן היא כבר נעלמה- נשארתי בלי חמצן זה מסוכן, איך לא הייתי מוכן? את מסתובבת, את מסובבת את כולם את לא מוטרדת- יש לך את כל העולם את מהפנטת את כל מי שמביט לראות איך את רוקדת ואין לי מה לעשות רק מחכה לסוף יצאנו לרקוד, לי באוזן את לוחשת סוד שמחר בכלל לא בא לך לעבוד או לעמוד "רק להיות אתך עוד" את מסתובבת, את מסובבת את כולם את לא מוטרדת- יש לך את כל העולם את מהפנטת את כל מי שמביט לראות איך את רוקדת ואין לי מה לעשות רק מחכה לסוף את מסתובבת..... ואין לי מה לעשות, רק מחכה לסוף...

../images/Emo79.gifאאאאאממממממ......

ברוכה הבאה אבל נראה לי שאסור לכתוב פה מילים של שירים - זכויות יוצרים. אבל בכל זאת....ברוכה הבאה...
... תהני...
...

papal

New member
ברוך הבא

אכן אסור לכתוב מילים כי יש זכויות יוצרים אבל אני מניח שזה נעשה בתמימות וכרצון להביע את אהבתה ללהקה- אזאני לא חושב שזה מתקבל בברכה בעיקר כי הכוונה כל כך טובה... ברוכים הבאים לפורום קארין רק זכרי שמעתה לא לפרסם שוב מילים ואם כבר מדברים אז לאיפה נעלמת יואב????

efratushke

New member
שלום לום לום לום!!!

ברוכה הבאה! איזה יופי שהפורום שלנו יוצלח פתאום ויש הרבה מצטרפים
אז תתחדשי ושיבושם לך ותהיי בריאה כי בריאות זה חשוב והרבה אושר והרמוניה עם הסביבה! חחח "הרמוניה עם הסביבה" איכס!! איזו דביקות! מממ העיקר הטונאליות!!!!

1Reebok

New member
פעם חשבתי שזה "את מהממת"

ואז נגמלתי מהחומר. סתם. ברוכע הבאע.

כתמונית

New member
חחח!

קודם כל -שאלום!! מה קורה?! (עיום ביאחור כמו תמיד...יופי נעה..) בכל מקרה...זה כמו "אכלנו עוד בוטנים...חחח..."

למעלה