אני חדשה...

אני חדשה...

ואני ממש רוצה לעשות קעקוע - מצאתי אחד שאני ממש אוהבת ויש לי שאלה אליכם איפה נראה לכה שהקעקוע הזה (הכוכב ים בשורה העליונה שני משמאל) יהיה יפה?

N o k i

New member
למקום מרכזי, משום שהוא סימטרי.

מקום כמו הגב התחתון, בין השכמות, על החזה (קצת מעל הציצים עצמם), על הבטן התחתונה (קצת קצת מעל ה..). זו דעתי לפחות, אבל איך הצלחת להגדיל את התמונה?

ועוד שאלה...

כמה בערך זה אמור לעלות - אני יודעת שקשה להעריך את הגודל שלו (כי לא הצלחתי להגדיל את התמונה...) אבל אני רוצה את זה בערך בגודל של 3 ס"מ על 7 ס"מ כלומר בהיקף הכללי... ועוד שאלה מישהו יכול לתת לי סדר גודל של כמה זה כואב כלומר להשוות את זה למשהו אחר

N o k i

New member
היי../images/Emo13.gif

הגודל שהקצבת לעצמך הוא ממש קטנטן לדוגמה הזו. יש בה פרטים וצבעים רבים..ונניח לרגע את העובדה שזה יהיה מפוספס מאוד בגודל כזה- אף מקעקע מקצועי לא יקעקע לך דוגמה כזו בגודל כל כך קטן. כשיש בציור פרטים רבים, צריך לתת לו גודל נורמלי כלשהו כדי שבמהלך השנים הקווים והצבעים הרבים בו לא יתמזגו לכתם אחד לא ברור. קשה לי לתת לך את הגודל האידיאלי לקעקוע כזה, לכן מומלץ שתתייעצי עם המקעקע בעניין. בקשר לעניין הכאב- אפשר לתת לך מושג כללי על כאב באיזור מסויים, אבל כדאי שקודם כל תחליטי איפה את רוצה למקם את הקעקוע.

אוקי...

אז נגיד שאני רוצה לעשות אותו קצת מתחת לעורף - איזה סדר גודל של כאב זה וגם אני אשמח לדעת על מקומות אחרים

סבבה...

זה די עוזר לי אבל (וסורי שאני מציקה) אני עדיין רוצה אם אפשר לקבל סדר גודל של כאב לא משנה באיזה איזור אפילו אבל בשביל שיהיה לי קנה מידה

N o k i

New member
ארר..כתבתי הודעה והיא נמחקה.

הממ יש לי קעקוע מתחת לעורף, בין השכמות.. לי אישית לא ממש כאב, אני זוכרת את זה יותר כחוויה נעימה. פשוט ישבתי שם והייתי מוקסמת, לא דיברתי אפילו
(בכלל הייתה דממה בחדר, אפילו שהיו שם 2 חברות שלי
). בהתחלה קצת כאב לי, כשהמקעקע קיעקע את הקוים החיצוניים (השחורים). אבל זה נגמר מהר מאוד, ומאז כבר התחלתי להינות. הכאב הזכיר לי מעין גירוד חזק חזק עם הציפורניים
הנה אני, בהתחלה כשזה עוד כאב קצת

N o k i

New member
כמו שאמרתי,

כדאי להתייעץ עם המקעקע..אני ממש לא מומחית בעניין וקשה לי לתת סדר גודל. אני רק יודעת שהגודל שציינת בהודעה לפני כן הוא ממש קטן

למעלה