אני חדשה

• פותח הנושא lati1
  • פורסם בתאריך

lati1

New member
אני חדשה

שלום לכולכם, התוודעתי לפורום הזה היום דרך בת-שבע, ומאד מרגש לקרוא את ההודעות כאן. נהדר שיש פורום כזה ואני מקווה שישתתפו בו יותר ויותר אנשים. לנו יש בן 11.5 עם תסמונת טורט, יחסית קלה, אנחנו רוצים להאמין. בכל זאת ישנם הרבה דברים שאנחנו מתמודדים איתם מידי יום, ואני מאמינה שבהמשך אכתוב כאן ואבקש להתייעץ. בנתיים אני משלימה את קריאת כל הדפים הקודמים מתחילת הפורום ולומדת...אני מאלה שלא שואלים למה זה קרה לנו אלא בדיוק להיפך, אני מאמינה שקבלנו את בננו כי יש לנו משהו ללמוד על החיים האלו או לעשות איזו עבודה כאן בעניין.את רוב הכוחות שלי אני שואבת דווקא ממנו (גם מתיש לפעמים, מודה) אני תמיד מודה ליקום שכולנו בריאים ושלמים ומקווה שנישאר ככה גם בעתיד. מאחלת גם לכולכם בריאות.

מוצארט

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

שהות נעימה!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי LATI1, ראשית הרשי לי כהרגלי להרך כל גולש חדש. ברוכה הבאה לפורום המקסים הייחודי שלנו. אשמח לראותך בפורום כמה שיותר. שיהיה לך ערב מקסים - אגב יש כאן הורים לילדים פחות או יותר באותו טווח גילאים 9-11 וגם גילאים אחרים

שביק

New member
ל-LATI היקרה../images/Emo144.gif

שלום רב לך, אני מסכימה בהחלט עם אמונתך שקיבלתם את בנכם כדי ללמוד על החיים. זאת אימרה שמנחה אותי לאורך כל השנים. אני מודה לאלוהים שנתן לי את בני ואת שאר ילדיי, אשר בזכותו הגעתי למחוזות אחרים ומעניינים, ואילולא כך לא הייתי מגיעה אליהם. למשל: להיות "סתם" פקידה, "סתם" גננת ועוד כל מיני "סתמים" אחרים. אין לי ספק שחיי כל משפחתי מעניינים ועשירים יותר בתוכן. כולנו למדנו לחיות בשלום ובאהבה עם כל אדם. מה שמנחה את כולנו זאת - קודם כל אהבת אדם! באשר הוא ובאשר למגבלותיו באשר הן. חזקי יקירתי. מאחלת לכולכם בריאות ואהבה! שביק

הלנה

New member
יש לנו מזל

לבת שבע היקרה, למרות שאני לא מכירה אותך אישית, רציתי להגיד לך שיש לנו מזל שיש לנו אותך. הדברים שאת כותבת כל כך מרגשים, הפעילות שלך כל כך ראויה להערצה והזמן שאת מוכנה להקדיש לאחרים למרות ההתמודדות האישית שלך היא באמת מודל לכולנו. הלנה

היי LATI1

היי, ברוכה הבאה אני בעצמי התוודעתי לפורום רק לפני יומיים כך שאני חדשה כמוך...ואני מקבלת תגובות חמות מאנשי הפורום ואפילו כבר הרבה עצות....אני שוב חוזרת ואומרת כאן שמאוד כיף לדעת שאנחנו לא לבד. תודה הרבה בריאות

למעלה