אני חדשה

miriamgrun

New member
אני חדשה

שמי מרים אני מצפון הארץ והפכחתי להיות אם חד הורית בצורה טרגית וקשה הואבדן הוא ענק יש לי את יובל בן שנה ועשרה חודשים אשר שואל וקורא לאבא אבא שלא יחזור לעולם איש נפלא ואב מדהים לא יודעת בדיוק איך להתחיל ובמה לסיים אך אני בטוחה שאשמח לקבל את עזרתכם ותמיכתכם בהתמודדות בגידול של יובל לבד וכל מה שקרוח בכך מרים ליכטר

למרות הנסיבות המצערות - ברוכה הבאה

נשמח לעזור בכל מה שאפשר אובדן הוא תהליך מורכב בכל זמן, אך עבור בנך הצעיר הוא קשה במיוחד. אני מבינה שזה משהו טרי את מוזמנת לחלוק איתנו את המטען העודף תמצאי שיש כאן כמה אוזניים קשובות ואוהדות ואפילו כתף או שתיים שולחת לך
גדול ועוטף את מוזמנת להשתמש בו ברגעים הקשים

דניאל166

New member
משתתפים בצערך

בתקוה שהזמן יקל במעט על הסבל ןתצליחי לשקם את חייך וחיי בנך למרות הכאב הנורא.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אני משתתפת בכאבך, ויודעת שזה אפשרי לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה ולו בשביל הקטנטן. אני בטוחה שתמצאי פה תמיכה והקשבה. מאחלת לך כל טוב ושולחת עוד
אחד.

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה מרים ../images/Emo140.gif

הכאב היומיומי הוא וודאי חד ועדיין צובט את הלב אין לי מילים לנחמה... הזמן מרפא.. אנחנו כאן בשבילך

היי מרים...

אנחנו מכירות, וזו ההזדמנות לאמר לך שאני משתתפת בצערך ובכאבך על פטירתו של בעלך (אני לא אומר את שמו בפורום ללא אישורך). אני מכירה את הסיפור הטראגי מקרוב ואני באמת באמת חשה את כאבך... באתי לבקר אותך בימים הראשונים ופשוט לא יכולתי להכנס... אני נכנסת לפורום הזה מדי פעם ואני אכן זוכה כאן לאוזן קשבת, יעוץ ותמיכה... זה אכן בית חם ונעים. מעבר לזה אני כאן (במקום מגורייך) ואני מושיטה את ידי לעזרה בכל מה שאת זקוקה. אני מבינה שאת לאט חוזרת לעבודה עם עזרה וזה מצוין... עם כל הכאב והקושי זה עוזר לשמור על שפיות והמשך חיים בריאים. בקשר ליובל, אני מתארת לעצמי שיש ספרי ילדים בנושא, אני לא יודעת אם לגיל כל כך צעיר. כשבאתי אלייך כמה ימים לפני פטירתו אמרת שאת רוצה לדבר איתי... אני כאן, אם מתאים אבוא לבקר... הודיעי לי חיבוק של תמיכה טלי

למעלה