אני חדשה! הייי אני נוי ואני חדה טוב.. אני שמעתי שכולם פה נחמדים!! ואני חולה על מתיו1!!!
מ מונדלרית New member 23/10/03 #1 אני חדשה! הייי אני נוי ואני חדה טוב.. אני שמעתי שכולם פה נחמדים!! ואני חולה על מתיו1!!!
S snowwight New member 23/10/03 #2 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif ברוכה הבאה אממ.. אני לא צריכה להציג את עצמי כי דיברנו באיסיקיו אז אני רק יגיד: התשלבות נעימה!
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif ברוכה הבאה אממ.. אני לא צריכה להציג את עצמי כי דיברנו באיסיקיו אז אני רק יגיד: התשלבות נעימה!
P Pagra Baleben New member 23/10/03 #3 ברוכה הבאה נוי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני ענבל..
A ariela88 New member 23/10/03 #4 היי נוי../images/Emo87.gif השתלבות נעימההההה ואממממממממממ תגלי להם מי סיפר לך על הפורום והזמין אותך אליו *אהמ*אני*אהמ*
היי נוי../images/Emo87.gif השתלבות נעימההההה ואממממממממממ תגלי להם מי סיפר לך על הפורום והזמין אותך אליו *אהמ*אני*אהמ*
P Pagra Baleben New member 23/10/03 #8 האא..../images/Emo185.gif|מתיו| מה קרה לעיניים שלו? מישהו פה לא ישן..
מ מונדלרית New member 23/10/03 #10 כן תמיד ידעתי שיש לו מצח גדול תמי ראיתי שיש לו מצח גדול!! אבל עם עניים וחיוך כמו שלו זה לא משנה
מ מונדלרית New member 23/10/03 #14 סקר על מתיו!! מה אתם הכי אוהבים במתיו!!?? את העניים או את החיוך המתוק הזה!!!??(אני את החיוך)אבל כמוון שגם העניים
סקר על מתיו!! מה אתם הכי אוהבים במתיו!!?? את העניים או את החיוך המתוק הזה!!!??(אני את החיוך)אבל כמוון שגם העניים
T The coffee house New member 24/10/03 #15 *כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif ולמה לא פתחת שירשור חדש בכל מקרה אני אוהבת בו הכל מת'יו *אשליות*
*כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif ולמה לא פתחת שירשור חדש בכל מקרה אני אוהבת בו הכל מת'יו *אשליות*
מ מונדלרית New member 24/10/03 #16 נכנסתי היום ואני לא מבינה כלום מה זאת אומרת למה פתחתי שרשור חדש??? אז מה אני יעשה פה.. אני כותבת הודעה אז אני כותבת שירשור.. שיהיה מעניין
נכנסתי היום ואני לא מבינה כלום מה זאת אומרת למה פתחתי שרשור חדש??? אז מה אני יעשה פה.. אני כותבת הודעה אז אני כותבת שירשור.. שיהיה מעניין
T The coffee house New member 24/10/03 #17 עם רצית לעשות סקר היית יכולה....... לפתוח שרשור חדש אבל לא חשוב
T The coffee house New member 23/10/03 #12 שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif יא מונדלרית איזה שם מגניב בכל מקרה ברוכה הבאה אני נועה.............. קבלי תמונה מדהימה שלו
שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif יא מונדלרית איזה שם מגניב בכל מקרה ברוכה הבאה אני נועה.............. קבלי תמונה מדהימה שלו