אני חדשה

Ray girl

New member
אוקיי

בגלל אבא שלי, הגעתי לרמת השרון יחד עם תומר (ידיד שלי, שמדובב שם ומכיר את אייל - טומוקי\טומי) ונכנסנו ב10 דקות איחור, וראינו שם את נורית הייתה באמצע הארוחה, היא הזמינה אותי לשבת לידה (
) ואז הלכתי לשירותים וגאבומון קרא לי. הוא לחץ לי את היד והוא אמר לי "שלום, אני גבי" ואני אמרתי "גבי? גאבומון!?" "כן, גאבומון" "הי! אני מהפורום" "אחלה פורום" ולחצנו ידיים. הוא הכניס אותי לחדר ההקלטות ושאל אותי משהו (לא זוכרת מה...) וגאבומון אמר לי שנורית תגיד לי מה לעשות, שמתי אוזניות ונורית אמרה לי שיש את הקטע אני מקליטה, ויש את הטיימינג המדויקות, הייתי אמורה להיות אריקה ממדבוט. אחרי 10 דקות של נסיונות לדובב אותה, נורית אמרה לי שגמרנו ושהיא רושמת משהו, ועם אני רוצה לדעת מה זה, אז להתקשר מחר (כאילו יום אחרי), אז התקשרתי ובגלל הלחץ או משהו אמרו לי להתקשר היום, התקשרתי ו... "כן, את בת 12 וחצי? את נשמעת יותר בוגרת... טוב בכל אופן, נורית אמרה שאת לא מתאימה לקורס אבל את מוזמנת לנסות שוב במועד מאוחר יותר" וזהו...

Ray girl

New member
לא!

עם אני אתקבל למשהו, זה יהיה רק בזכות עצמי! עם היית תופש אותי אתמול בלילה\היום בבוקר ושואל אותי הייתי עונה לך כן, אבל חשבתי על זה והם היו הגונים מפסיק למשוך אותי רק יומיים ולא חודשיים אולי התכוונת בציניות ואולי לא, אבל אני אמרתי את מה שיש לי להגיד

Seto¥Girl®

New member
אני שיכורה?

אני אפילו לא שותה! חוץ ממים מיץ תפוחים וחלב בננה P: אני לא שיכורה, יש לי פשוט בעיה שכלית^^

OFIRB9

New member
בננה?

לא חשוב............. לא נורא ריי! יש מיליון הזדמנויות! ושמון לא תשמע שאת לא יודעת מי זו מרינה! (היא מספיישל ראיקו פוקימון, וכולם אוהבים את זה כי אש מיסטי ברוק ופיקה פיקה הנודניקים לא יהיו שם אלה קנטה ומרינה המדהימים) פגשת את ראנמון? התבלבלתי, חשבתי שהתכוונת לריינמון אבל זו מאיה, טוב שווה, תמיד אהבתי את הקול הזה, לא ידעתי שהו עושה את אימפמון, היא גם עשתה את ליידידווימון בעונה 1 נכון? (המשפט "שברת לי את היד!" ו"שלחי אליי את החשבון" עוד חרוט אצלי במוח) טוב מקנא אני, תמיד רציתי לפגוש את אימפמון ^___^

למעלה