אני חדשה

אני חדשה

אבל... נכנסתי לפה קבר כמה פעמים
שני כוסונים

Dark SpaWn

New member
קיבינימט איתך !

בהתחלה חשבתי שאתה רק מתלונן כשה יש משהו חשוב להגיד אבל אתה פשוט אוהב להיתלונן על הכל אז מה אם היא פתחה הודעה חדשה !? תעזוב אותה תהיה בן אדם ! ורק בגלל שאמרתה לי להפסיק תמונת ספון !

אתה עושה לי דווקא?../images/Emo13.gif איזה תינוק

קודם כל, שמור על השפה שלך. דבר שני, אתה אולי לא מבין כל-כך מה זה פורום, אבל הילדה הזו פתחה מיליון הודעות חדשות, ובפורום זה לא נהוג. היא כותבת הודעה עם תמונה ונעלמת ואז עושה את זה שוב. רק הערתי על זה. ושמע, אמנם זה פורום דיג'ימון אבל יש פה גם אנשים שלא רואים דיג'ימון ובכל זאת משתתפים. אני לא יודע אם אתה רואה דיג'ימון או לא, אבל בינתיים אתה או מתלונן על פיקים, או פותח הודעות חדשות.

Dark SpaWn

New member
שמע כל מה שאני אומר זה...

תפסיק להיתלונן כל הזמן ! ברצינות מאז שהגעתי לכאן אתה בלי סוף מיתלונן על כל דבר תירגע טיפה לא כל בעיה קטנה אתה חייב לתקן פשוט תשאיר את זה ככה זה הרי לא מפריע לאף אחד

שמע אתה לא יודע להתנהג בפורום נכון?

אז אל תטיף לי. היא הציפה, אני הערתי, אתה הגבת והתחלת ויכוח. ואתה אפילו לא חייב לענות להודעה הזאת, פשוט שב בשקט ותשתוק.

Ray girl

New member
נכון, הוא מתלונן יותר מדי

אז? לכל אחד יש את החסרונות שלו! אני טמבלית לייט כל היום שיכורה ליסטה לא יכולה לחשוב חופית... ממ... גנבה לי את קואיצ'י!!! >_< (זה לא נועד במטרה לפגוע במשיהו)

Ray girl

New member
אתמול עשיתי אודישן

ונורית (פגשתי את נורית בנאי וגאבומון!!!!!!!!!!!!!) אמרה לי להתקשר היום, אבל היו אמרו לי להתקשר מחר...

OFIRB9

New member
מי זו נורית? היא מדובבת את גבומון?

כן נכון אני קשת קליטה, כמו רינת, אהם לא משנה בהצלחה ריי, קאי תפסיקי כבר! לא צריך לפתוח הודעה כל פעם שנכנסים! ריי גרל! ריי גרל! מי יתן ותדובבי את מרינה חחחח אגב, את בזה שמדובב בערוץ הילדים או בפוקס קידס? מקווב שלא תפגשי את האישה הכללל כךךך מעצבנת שמדובבת את מרקו ותוקעת את עצמה בכל שניי פרקים ):((( טוב בהצלחה! תמסרי דש לאורי עם תפגשי אותו, :))))) מיני: שתדובב את הרוקה!!!!

Ray girl

New member
הא? על מה את מדברת?

נורית זאת מי שמדובבת את ריינמון (עונה 4) סבתא של ריקה ואימפמון ועוד ועוד... ומי זאת מרינה?

Digi Lista

New member
באמת גם אני רציתי לשאול את זה...

באמצע הלילה התעוררתי(כאבי ראש עצומים)ולא הצלחתי להירדם למשך שעתיים ואז נזכרתי שאני חייבת לשאול איך היה אבל לא יכולתי להרים את הראש מהמיטה מרוב כאבים(גם עכשיו אני עוד מעט וזרת לנוח),ראיתי שמילי שאל אז יאללה תספרי פרטים-מה היית צריכה לעשות,איך נורית,פגשת גם עוד מישהו(אולי את מאיה שאני עוד צריכה להגיד לה משהו,|ראש משקפת| שנעלם קצת לאחרונה כנראה כי אין פרקים חדשים,גבומון וכו'...?)
בכול מקרה אני מחזיקה לך אצבעות

Ray girl

New member
../images/Emo10.gif

לא קיבלו אותי... נורית אמרה שאני לא מתאימה לקורס, אבל כדי לי לנסות שוב פעם אחרת...

רוצה שאני אטפל בה בשבילך?../images/Emo123.gif

באמת חבל שלא התקבלת, אבל אם היא אמרה שכדאי לך לנסות שוב אז אולי זה אומר שהיית טובה, אבל פשוט לא היית מה שהם מחפשים.

Ray girl

New member
לא נורא

העיקר שלפחות ניסיתי ופגשתי את נורית וגאבומון!

Digi Lista

New member
תמיד שווה לנסות,בסוף מצליחים../images/Emo13.gif

אני יכולה להעיד לפחות על עצמי שנכשלתי המון פעמים בדברים שרציתי,אפילו לפתוח את הפורום הזה סירבו לי,היו דברים שרציתי להשיג וניסיתי חמש שנים עד שבסוף הצלחתי,אומנם זה לא טוב כמו שחשבתי אבל הנקודה היא שאם רוצים מנסים ומנסים ובסוף מצליחים,אין אדם שרק מפסיד(גם אם לפעמים זה נראה ככה),כול הכבוד לך שניסית
אם זה עוזר בשבילי את מספר 1 דיבוב או לא
ועכשיו תספרי חוויות-מה אמרו לך לעשות וכו'

למעלה