אני חדשה!!

איך?

כי זה לא רק זבל. אומרים שהנוער הדרדר מהסדרה הזאת אבל זה בכלל לא נכון. המקרים שפורסמו ואמרו שהם היו בהשפעת המורדים -היו יותר מזעזעים ממה שמראים במורדים.ליתר דיוק המורדים זאת תוכנית יותר עדינה בהרבה משאר התוכניות בטלויזיה. שנשווה את המורדים ל"מופע שנות ה70"?,אולי ל"דוסון קריק" או ל"השבט"?אולי בכלל לכל תוכניות הנוער שילדים ונוער רואים(יש הרבה ילדים שרואים את התוכניות שהזכרתי..) אתה יודע שהתוכניות הנ"ל הרבה יותר גרועות מהמורדים... זה שהסידרה צברה הרבה רעש סיביבה זה לא אומר שהיא זבל והמסר של הסידרה הוא שצריך להיות שלם קודם כל עם עצמך בשביל להיות שלם עם אחרים, וגם לומדים ממנה שהכי חשוב זה החברים. אז כל מי ששונא את המורדים, לפני שאתם אומרים גועל נפש לכו וצפו בשאר תוכניות הטלויזיה ותגלו שהמורדים זאת תוכנית עדינה וצנועה לעומת שאר הדברים שרואים בטלויזיה. והמסר: הטלויזיה זה זבל, המורדים זה עוד נורמלי...

ashkeloni

New member
דבר ראשון...

אני רואה שנות ה-70 ותאמיני לי שזה הרבה יותר טוב!!! באמת רוב הדברים שרואים היום בטלוויזיה בארץ זה זבל...וחבל שכך...

r3fl3ct10n

New member
אני חייב לענות לך....

בצורה בוטה:מה אתה מבלבל???? בצורה יפה:יכול להיות שאתה חושב ככה כי על מופע שנות השיבעים עשו פחות ביקורות?!?!?!?! אז כניראה בסוף הכל תלוי בביקורות

ashkeloni

New member
לא קשור בביקורות...

ראיתי פעם-פעמיים המורדים והחלטתי שזה זבל (וזה היה עוד לפני התקופה שהחתחילו כל הביקורות על המורדים) והייתי רואה שנות השיבעים עוד לפני שזה הגיע לארץ ככה שגם זה לא קשור בביקורות

דבר שני

אני ראיתי גם את מופע שנות ה70 וגם את המורדים, ותאמין לי שבמופע שנות ה70 יש בדיחות גסות ומילים לא יפות וקטעים שהמורדים לעומתם זה שיא הצניעות!

lali37

New member
התשובה שלי

יכול להיות שראית והחלטת שהיא זבל גם בגל שהיא פחות מענין ויותר קיטשית ממופע שנות ה70 נניח ויכול להיות שראית פרקים מאד מסוימים שלא מראים על שאר הסדרה אבל בכל מקרה מה שאני רציתי להגידלך שהמורדים היא אמנם זבל אבל באותו מידה כמו כל סדרה אחרת(בבורלי הילס, מופע שנות ה70, דוסון, ועוד רשימה ארוכה...) פשוט הבעיה איתה שרואים אותה ילדים קטנים שאוהבים קטנטנות וחושבים שזאת מעין מדרת המשך אז ההוים זועקים והתקשורת עוזרת אפילו הייתה עם כתבה ממש טובה בידיעות אחרונות הכתבת הלכה לבי"ס של ילדים ודברה איתם והיא כתבה בברור שהילדים מקבלים את זה ממקומות אחרים שהיה להם את זה עוד לפני המורדים היא כתבה שהילדים לא צריכים את המורדים בשביל ללמוד לדבר ולהתנהג ככה

עטרה22

New member
ברוכה הבאה!!!

דבר ראשון ברוכה הבאה וחוץ מזה גם אני בת 14 (כמעט) ועולה לכיתה ט' ומה זאת אומרת בקרוב עפולה? את עוברת לעפולה? אם כן איפה תלמדי באולפנא צביה?

tiki tiki

New member
לעטרה

כן. אנחנו עוברים בסוף החופש הגדול- וכן אני ילמד בצביה

עטרה22

New member
איזה מדליק

ואמרו לך באיזה משתי הכיתות תיהי? כי אם תיהי בח'1 (ט'1)-הכיתה של רונית דיין אז את כנראה תיהי בכיתה שלי!!!

למעלה