אני חדשה

רותקלה

New member
אני חדשה

הי אני מעכשיו מצטרפת לפורום אם לא אכפת לכם...
כי אני פשוט מתה על אלאניס והשירים הכי יפים שלה מעבירים בי צמרמורות....:mary jane,perfect.... אני יודעת שאני לא הכי עדכנית וגם לצערי אין לי את הדיסק האחרון אבל...זה לא הכי עקרוני נכון? אם הייתה לי אפשרות מזמן הייתי קונה... טוב..מקווה להנות פה
רות

moriss

New member
בטח שאכפת לנו, אנחנו מאושרים../images/Emo70.gif

שאת מצטרפת אלינו
(אני מדבר בשם כולם, נכון
) ברוכה הבאה, אני מקווה שתשתלבי פה יפה ומהר. וזה גם לא נורא שאין לך את הדיסק האחרון תתעדכני בקצב שלך, בכיף בכיף. בכל מקרה תיהני אני בטוח שלא יהיה לך משעמם איתנו

Rוית

New member
moriss! our welcome committee! ../images/Emo8.gif

הוא אמר את כל מה שצריך להגיד אז-ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה../images/Emo153.gif

וואי, זאת הודעת הברוך הבא השנייה שאני כותב ביומיים או שלושה... איזה הישג, אני כלי! סתם, אני משועמם, ואין לי מה לעשות בלילה, אז אני מבקש שכל אחד ירשום פה את האיי סי קיו שלו, שיהיה לי עם מי לדבר... תודה מראש, וברוכה הבאה.

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif ול- NHN

באתר של יוסי, on.to/alanis, יש עמוד אייסיקיו, יש שמה איזה 20-30 אנשים שרשומים... בניהם גם אני.......................... דרך אגב מה יש לך מהחייזר המוזר הזה?
. אולי תחליף פעם אחת סמיילי... סתם רק בשביל ההתחדשות....
כמו זה, הסמיילי האהוב עליי...

I Was Hoping

New member
טוב אז אני גם...../images/Emo140.gif

אז גם אני אברך ואהיה נחמדה מדי פעם [באופן רנדומנלי לחלוטין]... ברוכה הבאה, תהני מהפורום נוטף הנחמדות הזה, ואל תדאגי בקשר לדיסק האחרון, אם הוא אמור להיות שלך הוא יהיה שלך מתישהו...

נריה פי

New member
ברוכה הבאה!!!

ברוכה הבאה לפורום! גם אני דיי חדשה פה, ואני אומרת לך את תהני פה! כולם פה נחמדים...

למעלה