אני חדשה .

Xcoreבטטה

New member
אני חדשה .

שיואו הוספתי הודעה משלי , איזה מיוחדת אני D: אממממ... קוראים לי שני , ואני לא יודעת מה לכתוב כאן ^^ . בא לי לדבב אבל אין לי מושג איך אני מגיעה לאולפן וכל זה . אז - איך ? נ.ב. אנשים , אומרים לדבב לא "לדובב" (זה משהו אחר לגמרי...) D:

chen010189

New member
ברוכה הבאה:)+תשובה

את צריכה לעבור קורס הכשרה קודם..תבדקי בטאגליינס טלפונים של אולפנים יש בג'פטו, נ.ל.ס וקובי אשל ואולי בעוד אולפנים שהחליטו לפתוח קורס..אני לא מעודכנת
ומשם זה כבר לא בעיה, את מתקשרת לאולפנים, אומרת שעברת קורס ושואלת אם יש אודישנים אבל יש עוד זמן עד אז בהצלחה :)

MorraniChan

New member
XDDD

נעע אנחנו כבר יודעים שאומרים "לדבב" ולא "לדובב"P: נכון, יש כאן כמה אנשים שפשוט לא קולטים את זה אבל בכלליות רוב הפורום מודע לזה XDD אז... היי שני D: וולקאם! DD: אני מורן בת 16, מדבבת בתחילת דרכה ^^" איך את מגיעה לאולפן? נממ..את צריכה לעבור קודם קורס. בעיקרון את יכולה לחפש עליהם פרטים באינטרנט ובדפי זהב.. את יכולה גם בגוגל למצוא את אתרי הבית של האולפנים. כל מה שאת צריכה לעשות זה רק להתקשר אליהם [בכל האולפנים שיש בהם קורסים האנשים הם מאוד מאוד מאוד נחמדים וישמחו לעזור לך] ופשוט להגיד שאת רוצה לעבור קורס דיבוב :) הם גם יבקשו ממך לבוא לאודישן כדי לבדוק אם את מתאימה. אל תחששי P: הם יודעים שאת עדיין לא יודעת לדבב. אה כן! אלה האולפנים שאני מודעת שהם עושים קורסים: ג'פטו, נ.ל.ס [אני לא ממש בטוחה], ויש סדנא של במאי דיבוב בשם ניקו בר [תחפשי פה בנושאים בפורום עליו. יש שם יותר פרטים] בהצלחה!

jenniedov

New member
גמאנייי!!!גמאני חדשה!! גמאני חדשה ורוצה לדבב!

היי כולם! נממ... איך להתחיל... אה- כמו שיעורי ספרות... קוראים לי ג'ני, אי בת 13, מבאר שבע, מקיף ג', נממממ......יש לי הוט... אז זה חשוב... ו... אהה כן!! אני אוהבת סדרות כאלה, בריטיות כאלה, ומארצות הברית... ואואטאר (זאת סדרה כזאת על ילד קירח עם חץ כחול על הראש מניקלואדיון... עכשיו מגיעה העונה השלישית, והוא כבר לא ממש קירח, אבל זה לא משנה... ) . נממממ....... אז יש לי שאלה...... מישהו מכיר אולפן שבו יש סדנאות או יכול להיות שיש בו סדנאות, בסביבות באר שבע? או בבאר שבע?או באופקים.. או באשדוד.. אבל אלה שתי אופציות די קשות..... אשמח אם תעזרו לי! :]

jenniedov

New member
נממ.. ועוד דבר-

אני חיפשתי בדפי זהב ברשת, ולא מצאתי משו טוב... מצאתי רק כל מיני מתרגמים מגרמנית, פורטוגזית, וספרדית. לא עוזר ..:[

מאיוש33

New member
שלום לשתייכן :]

הממ..מורניצ'אן החמודה הואילה בטובה להגיד לכן את כל מה שרציתן לדעת אז מה שנישאר לי לומר זה ברוכות הבאות והשתלבות מהירה ^^. ולג'ני- הייתה פה איזה ילדה שגם חיפשה איזשהו קורס בסביבות ב"ש אז את יכולה להציץ בעמודים הקודמים :)

jenniedov

New member
עוד דבר- יש לכם עמוד עם השוואת מחירים?

של כל מיני סדנאות??? ובאיזה מחירים כל סדנא והכל? אני מאודמאודמאוד אודה לכם...

דוווושה

New member
היי ברוכה הבאה .. שני וג'ני

שני תודה על ה"מדובב" למדבב חח לא ידעתי על כך.. עכשיו אני יודעת ..:) שבוע טווב..!!

למעלה