אני חדשה

טוב אם אתם מתעקשים: שאלות!

1. מה נגמר עם לשתות תוך כדי האוכל (טוב, לא טוב)? 2. חישבתי וגיליתי שאני אוכלת בערך 2000 קלוריות ליום!!! (אני לא שמנה) האם זה מפריע בכל-זאת??? 3. מה הכי מתאים לארוחת בוקר??? (אני תמיד אוכלת)... תודה מראש, קיבוצניקית.

חחחח.... סלמה...

שני דברים: 1. אצלנו בקיבוץ אומרים מה נגמר ואני כבר רגילה אז ככה אני אומרת תמיד. 2. אולי במקום לתקן אותי את רוצה לעזור לי???

selma

New member
טוב נו...

2000 קלוריות? תלוי כמה את שוקלת. את צריכה לצרוך בסביבות ה40 ומשהו קלוריות לכל קילוגרם ממשקל הגוף. מה נסגר עם השתייה? אומרים שלעיכול טוב יותר מומלץ לשתות שעה לפני ושעה אחרי. אבל זה לא קריטי. אנשים לא מתים מזה. ומה מתאים לארוחת בוקר? מה שמתאים לך. רק שלא יכביד מדי על הקיבה בבוקר. באנגליה אוכלים שעועית על הבוקר- איכס. קורנפלקס עם חלב, מילקשייק טוב,יוגורט עם פירות חתוכים וכו´, או לחם עם גבינה זה גם אחלה

avidadon

New member
ובכן ככה:

1.עד כמה שידוע לי, לא מזיק לשתות באמצע האוכל. 2.חישוב הקלוריות נמדד ע"י שני גורמים: א. משקל הגוף ב.פעילות הגוף במשך היום (אדם שעובד פיזית זקוק פי שניים לקלוריות מאדם שנח במשך היום). 3.מה הכי מתאים לארוחת בוקר? פירות. לבריאות, ובתאבון!

katzco

New member
לרוויה

ואפילו ראיתי כתבה ב"מנטה" ששם ממש ממליצים לשתות תוך כדי אכילה. הם מסבירים שבאופן זה המים עוברים יותר לאט במערכת העיכול ואז המינרלים שבהם (במיוחד אם מדובר במים מינרלים) נספגים יותר טוב.

לגבי ארוחת הבוקר.

בארוחת הבוקר רצוי לשלב לא רק פחמימות אלא גם קצת שומן וסיבים שיאטו את ספיגת הפחמימות בגוף. לכן פירות עדיפים על מיץ פירות ופרוסת לחם עם גבינה (או פסטרמה) עדיפה על פרוסת לחם בלבד.

למעלה