אני חדשה

אני חדשה

אני קוראת סמויה כבר מס' חודשים וכרגע נמצאת ממש על סף יאוש, אני נשואה 10 שנים ועברתי 8 טיפולי הפרייה, יצויין שהייתי 5 פעמים בהריון ויש לי רק ילדה אחת, הריון ראשון הסתיים בשבוע 12 לא היה דופק לעובר ונאלצתי לעבור גרידא, הריון שני הסתיים בשבוע 24 הריון תאומים כאשר הייתה לי ירידת מים פתיחה וכו', התינוקות שרדו למשך שבוע אחד ואז נפטרו, הריון שלישי היה הריון תאומים כאשר אחד נפל ונאלצתי לא לקום מהמיטה במשך כל חודשי ההריון ואז נולדה הנסיכה שלי, היום היא כמעט בת 5, החלטתי לחזור לטיפולים לפני מס' חודשים הטיפול הראשון יצא חיובי ואז התברר שזה היה הריון כימי, לא התייאשתי וכבר חודש לאחר מכן החזרתי מוקפאים והתשובה כמובן חיובית הריון תאומים אולטרסאונד ראשון הכל נפלא, לצערי אני עובדת בשדרות וביום 15.5.07 היה את המטח של הקאסמים אני מרוב פחד התחלתי לדמם כמובן שהעוברים נפלו אחד אחרי השני בהפרש של כמה שעות, בנוסף הייתי צריכה להיות מאושפזת מס' ימים בבית חולים, אני מיואשת לא רוצה לשמוע יותר על הריון או טיפולים. האם אני עושה נכון? הבת שלי משגעת אותי היא רוצה עוד אח או אחות עד כדי כך שכל בוקר שהיא מתעוררת זו הבקשה הראשונה שלה. אני לא יודעת מה לעשות מפחדת לחזור לטיפולים ולאסוף עוד אכזבות, אין לי כח נפשי יותר.

nackan

New member
../images/Emo201.gifמבינה לליבך

גם אני תושבת שדרות. הימים האלו מאד קשים ומתוחים. העומס הנפשי של הטיפולים לא יותר קל . והאכזבות... לא יודעת אם אני יכולה לתת לך עצות. אנחנו החלטנו לחכות בשלב זה עם הנסיונות מכיוון שהתמודדות עם המצב גדולה עלינו. ואנחנו לא מרגישים שנעמוד בלחץ. אולי תנסי הפסקה של כמה חודשים ואחריה תנסי שוב?? לא הייתי מרימה ידיים לגמרי. כי תמיד יש תקווה מקווה שהנסיון הבא יהיה מוצלח ותזכי במהרה לעוד נסיך או נסיכה. שולחת לך חיבוקים.

ריטה1

New member
אורפז יקרה-כמה הסיפור הזה מוכר

גם לי ילדה בת 5 + 2 הריונות נוספים בשנתיים האחרונים שהסתיימו בהפלות.(הילדה היא IVF ) הריונות טבעיים לחלוטין. כ"כ רוצה עוד ילד. תמיד חלמתי על משפחה גדולה והיום אסתפק גם בשניים בלבד. הגיל כבר מדבר בעד עצמו, ולא נותר לי עוד הרבה זמן ונסיונות. עקב המצב הכלכלי שלנו, לא מעיזה אפילו לחלום על חזרה לטיפולים היקרים והמתישים נפשית, גם הילדה שלי מבקשת עוד אח או אחות, אני מצאתי פתרון יצירתי וביום הולדת 5 הבאנו לה כלב. אני מקווה עבור שתינו, שנעוד נזכה להרחיב את המשפחה.בלפחות עוד ילד אחד. לא מוכנה לחשוב על אפשרות אחרת. מאמינה שזה עוד יקרה. זה הדבר היחיד שנשאר לנסות. שתהיה לך שבת שלום

מריםXX

New member
שולחת ../images/Emo201.gif

רק רוצה לחזק את ידייך וומר שאני כואבת את כאבך. אני מגיעה לא מעט לשדרות ויודעת היטב במה מדובר. מקווה שהמצב הבלתי נתפס והלא ייאמן שבו העיר והאזור מצויים ייפתר. אי אפשר לחיות ככה. ושוב

לבנה123

New member
נשמע נורא קשה.

אני מקווה שאת בידיים טובות (רפואיות) לגבי ההסברים לכל אובדני ההריון האלה (אם יש בכלל הסבר). ומקווה איתך להריון שלם ותקין בקרוב. אני לא יודעת אם "את עושה נכון". זה הרי כ"כ אישי, ותלוי בכוחות שלך, בכאב שלך, ובכל כך הרבה דברים. ולא רק שלך - אלא גם של הילדה והבנזוג בעצם. לצערי אני מתארת לעצמי שהמצב בשדרות עוד ימשך. אני יודעת שזו שאלה בעייתית אבל יש לך אפשרות כלשהי לצאת משם? חוצמזה - רוצה להמליץ לך על פורום "הורים בטיפולי פוריות". נראה לי שזה פורום שיוכל לעזור לך בהתמודדות שלך עם הטיפולים, אם יהיו.

גילית44

New member
כמובן ההחלטה היא בידייך

ואין לי זכות להמליץ, אבל מסיפורך אני מבינה שאת אישה חזקה, ואם החזקת מעמד עד עכשיו, סביר להניח שכעבור תקופה מסויימת תחזרי לנסות שוב. מה שכן, הייתי ממליצה אולי לקחת הפסקה ולהתחיל עם כחות מחודשים. לנקות את הראש לתקופה מסויימת. ואולי גם להחליף רופא. מאחלת לך שהכח הנפשי לא יעזוב אותך בדרך הזאת, ושבקרוב תראי אור בקצה המנהרה!

../images/Emo201.gif

מבינה את הפחד מהחזרה לטיפולים, ואת התחושה שאת מאכזבת את ילדתך. ובכל זאת, אני הייתי ממליצה לך כן לעשות הפסקה, לתת לך להתאושש פיזית ונפשית, להשקיע במשפחה שיש לך, ולחזור לטיפולים, אם תרצי, רק אחרי תקופה מסוימת של החלמה. שיהיה בהצלחה בכל דרך

פינקי33

New member
מורידה בפניך את הכובע

ואחרי כל מה שעברת מאחלת לך הריון ת'ין שיניב אח/אחות לבתך במהרה. לא יודעת מה לומר מעבר לזה.

למעלה