אני חדשה

אני חדשה../images/Emo9.gif

אממ, אז קודם כל היי, אני אושר, בת 15 וחצי.. Nice to meet ya all
לא מזמן התחלתי לראות מגרש ביתי מאמצע העונה (בשידורים החוזרים של העונה הראשונה בלילה), אין לי מושג איך לא התחלתי לראות את הסדרה לפני, כי היא פשוט מהממת והתמכרתי ממש מהר
יש לי כמה שאלות בקשר לסדרה.. אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים אני אשמח
1) לוקאס ונייתן הם אחים למחצה, מי האבא המשותף שלהם? 2) מה הקטע בין דב לדן? למה הם רבו על נייתן? 3) דן וקית' אחים, אז למה הם רבים כל הזמן ועל מה?
4) מה קרה למאמן וויטי? זהו

yasminale

New member
הו, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif וגם עזרה

אז קודם כל, ברוכה הבאה לפורום שלנו!! אני מקווה שתהני פה, וכל עזרה שקשורה לסדרה, תמצאי כאן!! בקשר לשאלותת... 1. דן סקוט הוא האבא של לוקאס סקוט (לוק) ושל ניית'ן ססקוט (נייט). אנחנו קוראים להם בקיצורים, זה יותר נוח
2.דן ודב רבו על נייט, כי הם מתגרשים ושניהם רוצים שנייט יגור איתם. נייא די שונא את שניהם, אז הוא עבר לגור בדירה משלו. 3. דן וקית' תמיד רבים על.. כל דבר, בערך. קדם כל, אחרי שדן נטש את קרן ולוק, קית' עזר לקרן לגדל את לוק, ככה שהוא די אבא שלו. עכשיו, קית' גם שכב עם דב, אישת של דן, אז נחשי למה הוא כועס...
4. ווייטי? הוא פשוט זקן. אז הוא עובר ניתוח עיניים. וזהו. עוד משהו?

toast and jam

New member
ברוכה הבאה!!

1) דן האבא שלהם. 2) דב ודן בתהליכי גירושים ולניית'ן היה נמאס מזה אז הוא החליט שהוא רוצה לגור לבד במקום לבחור לגור אצל אחד ההורים שלו. הם רבים בגלל זה כי כל אחד רוצה שהוא יגור אצלו. 3) דן וקית' רבים על הכל.. זה בעיקר כי דן ממש מגעיל לקית' ומתייחס אליו בצורה מזלזלת ופוגעת. יכול להיות שזה גם כי קית' פעם אהב את קרן כשדן והיא היו זוג. (בתיכון) אה- והיום בפרק הסיום דן כועס על קית' כי הוא שכב עם דב. 4) וויטי צריך לעבור ניתוח בעיניים.

תודה גם לך../images/Emo13.gif

כן.. את הפרק של היום ראיתי ומה זה היה פרק סיום?
רק התחלתי לראות ת'סדרה וכבר מפסיקים לי אותה
ישדרו את העונה השנייה או משהו?

toast and jam

New member
כן אבל עוד הרבה זמן מכיוון שעוד לא

גמרו לשדר אותה בפעם הראשונה כאן בארץ.. אז ייקח לפפחות עוד חודש וחצי. וגם יש שידורים חוזרים של הרווק 6 ובטח יהיה גם של האו סי אז אני לא חושבת שיהיו שידורים חוזרים בקרוב.

אה..

טוב אז נראה לי שאני אצטרך לחכות קצת עד שיתחילו מחדש השידורים של עונה 2 ואת הפרקים של עונה 1 שפספסתי אני אולי אשכיר ב-DVD או משהו [מקווה שיש
]

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifוולקאם../images/Emo24.gif.

טוב, אז על השאלות כבר ענו לך.. אז.. התמכרות נעימה?
.

למעלה