אני חדשה!!!+ היי אני חדשה ויש לי בקשה: אפשר תמונה של חואקין??? דחוףףףףףףףףףףף
ב בובה מגניבה New member 24/10/02 #1 אני חדשה!!!+../images/Emo53.gif../images/Emo41.gif היי אני חדשה ויש לי בקשה: אפשר תמונה של חואקין??? דחוףףףףףףףףףףף
אני חדשה!!!+../images/Emo53.gif../images/Emo41.gif היי אני חדשה ויש לי בקשה: אפשר תמונה של חואקין??? דחוףףףףףףףףףףף
מ מ כ ו ש פ ת New member 24/10/02 #2 חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ממש רוצה לראות אותו? אז תיכנסי לפה. יש שם תמונה שלו. אבל בימנית הוא נראה נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ממש רוצה לראות אותו? אז תיכנסי לפה. יש שם תמונה שלו. אבל בימנית הוא נראה נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
ב ברקודה הכוסון שלי New member 24/10/02 #3 ברוכה הבאה... ואין לי כמעט תמונות של מכוערצקי סורי אני אל סובלת אותו הוא דומה לעציץ
R rotemosh101 New member 24/10/02 #4 ברוכה הבאה ....../images/Emo23.gif סורי אבל גם לי אין תמונה שלו כי אני לא הכי אוהבת אותו ....
ד דרך המורדים New member 24/10/02 #6 הוא מכוער לדעתי אבל אני תמיד מחזיק תמונות אפילו של מי שאני הכי שונא
ח חולה על בנחמין New member 24/10/02 #5 ../images/Emo142.gifסביון|../images/Emo142.gifברוכה הבאה../images/Emo42.gif