אני חדשה פה..:)

n a m b i

New member
אני חדשה פה..:)

שלום בנות.. רציתי לשתף אותכן ולהיתיעץ איתכן.. אני תמיד סבלתי מכאבים במשך שנה אם לא יותר, ולא ידעתי מזה רק לפני ארבעה חודשים גילו לי את זה.. יש לי חשש קריטי לאנדומטריוזיס ויש לי צ'סטה בגודל 5 ס'מ ועוד ציסטות קטנות שלא ידעו לי מה הגודל שלהן..והשחלה והחצוצרה הסתובבו ...אני בנתיים לוקחת גלולות בלי הפסקה..אבל זה אופייני שיהיה לי תמחלה הזאת?!?! אני רק בת 19 ממה זה נובע בכלל..!?! אני ממש מפחדת לעתיד שלי..וב27 לחודש יש לי תרום ניתוח אצל סריאנו.. ואני חיילת, והצבא לא נראה לי שלוקח תמחלה הזאת ברצינות ,וזה ממש מעצבן אותי אפילו המפקד שלי העיף אותי מהתפקיד שלי בגלל שהוא חשב שאני הולכת להוציא גימלים סתם כי בא לי ולא באמת בגלל כאבים..ובעצם הייתי תמיד הולכת למיון מתי שהיה לי כאבים, ואפילו זריקה לא הייתה עוזרת לי אני בטוח שאתן יודעות מה זה הכאבים האלה..לא מספיק עם כול הכאב שגילו לי שיש לי מחלה ואני צריכה להתמודד עם המצב הזה, המפקד גם הוסיף לי בעיות וזה ממש הוביל לי למצב שכבר לא יכלתי ללכת לבסיס..ונהייתי שבוזה. אני גם שוקלת לצאת מהצבא על רופאי אתן חושבות יתנו לי?! אני עכשיו גם מטופלת בתל השומר במחלה של סריאנו הוא ממש מקסים פגישה אחת איתו וראיתי כמה בנאדם טוב הוא.. אני מקווה שיהיה טוב. אני ישמח עם תעזרו לי...

n a m b i

New member
..

אין לי רופא ספציפי יש לי תרופא היחידה שאפילו אם יש לי כאבים הוא לא משחרר לי גימלים..למרות שיש לי המלצות מסריאנו לקבל גימלים מתי שאני חשה בכאב.. אבל נראה לי שאני לא יהיה מסוגלת להחזיק מעמד בצבא אם לא לוקחים את זה ברצינות.. אני מקווה שיתנו לי להישתחרר על רפואי .. כי להישאר בצבא שאף אחד לא מאמין לך שכואב לך זה גם איכשהו תיסכול ואני לא רוצה לסבול את זה.. אבל כידע אישי שלך משחררים מהצבא על המחלה הזאת ?!

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הסטטיסטיקות מדברות על אחת מעשר נשים החולות במחלה. לרובן הסימפטומים מתחילים בגיל ההתבגרות, אך רוב הרופאים נכשלים באיבחון המחלה ולכן נשים נידונות לדרך ארוכה עד לאיבחון המדוייק, אם בכלל. מידע לגבי המחלה תוכלי למצוא כאן ובקישורי הפורום. לצערי המחלה, למרות שכיחותה, אינה מוכרת בקהל הרחב ולכן תגובות מקוממות כמו שנתקלת בהן הן לא נדירות
. האם יש רופא צבאי המלווה אותך בתהליך?

ר ו מ י ה

New member
מעולם לא נתקלתי

בשיחרור מהצבא על רקע אנדומטריוזיס. אולי תמצאי אצל ד"ר סוריאנו מידע בנושא. בכל אופן תעדכני

n a m b i

New member
../images/Emo13.gifאני אשאל את ד''ר סוריאנו

תודה.. ואני יעדכן..!!

ברוכה הבאה נמבי ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו ושמחה שהגעת למרפאת האנדו' בתל השומר. קודם כל, את בידים טובות וזה כבר הרבה וחשוב לומר את זה. לגבי הענין הצבאי- הפרופיל הצבאי יושפע מחומרת המחלה והשפעתה על חייך, לא מן הנמנע שמחלה שמשפיעה בצורה ניכרת על בריאותך תוביל להורדת פרופיל ושחרור מהצבא. חיפשתי תקדימים בענין ולצערי לא מצאתי, אבל זה לא אומר שזה בלתי אפשרי. כדאי מאד להתייעץ עם סוריאנו בנושא. אם את משרתת בבסיס סגור או בתפקיד פיסי תובעני הכרוך בשעות ארוכות, על אחת כמה וכמה לדעתי יש מקום לפעול. תעדכני בבקשה על התנהלותך מול צה"ל ועל התוצאות, זה מידע שיכול לעזור לאחרות בעתיד והוא כמובן ישמר בפורום לטובת הבאות. בהצלחה

סדני

New member
ברוכה הבאה

אני גם סבלתי מאוד מכאבים בצבא, רק שאז לא היה לזה שם ולא ידעו מה יש לי. נראה לי שרוב הנשים מגלות את המחלה יותר מאוחר אצלך האבחנה מוקדמת מדי ואולי זה טוב. לדברי סוריאנו ככל שמגלים את המחלה מוקדם יותר זה יותר טוב. איזה ניתוח את אמורה לעבור?

n a m b i

New member
יש לי טרום ניתוח..

יום רביעי בעזרת ה' נראה לי שם יקבעו לי את התאריך .. והאמת שאני לא יודעת איזה ניתוח אני הולכת לעבור אני יודעת רק שמוציאים לי תצ'סטות..

בהצלחה ../images/Emo45.gif

ותעדכני לגבי הצבא- חשוב לי להכניס את המידע הזה לפורום תודה

ממש מחזיר אותי אחורה לימי הצבא,

הכאבים,הגימלים,האשפוזים,הביקורים במיון,הבדיקות המקיפות (חרשו לי על הגוף עם בדיקות אולטראסאונד ורנטגן למינהם) ושוב,הכאבים הבלתי פוסקים ולבסוף- לא מצאו כלום! אני מדברת על תקופה של 10 שנים אחורה. למזלי הייתה לי מפקדת שהבינה ותמכה בי אבל אני בהחלט יכולה להבין מה עובר עליך. אני רק יכולה לאחל לך המון בהצלחה! לפחות את נופלת בידיים הטובות של סוריאנו.(בתקופתי עדיין לא עלו על זה). וכמובן היי חזקה והכל יסתדר. אני מאמינה שאחרי הניתוח הכאבים יירגעו או יפחתו באופן משמעותי. שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת, רני

למעלה