אני חדשה פה... איךך שולחים תגובה אני לא רוצה לפתוח סתם אשכולות.. יש דבר כזה? פה? חחחחחחח
א אורושיתוש13 New member 4/4/06 #1 אני חדשה פה... איךך שולחים תגובה אני לא רוצה לפתוח סתם אשכולות.. יש דבר כזה? פה? חחחחחחח
א אדם יוסף החיים שלי New member 4/4/06 #2 ברוכה הבאה מאמיי... ואם נגיד את רוצה להגיב לי את לוחצת על ההודעה שלי ולמעטה רשום לך תגובה או משהו כזה חחח מקווה שעזרתי... והשתלבותת מהירההרהרה
ברוכה הבאה מאמיי... ואם נגיד את רוצה להגיב לי את לוחצת על ההודעה שלי ולמעטה רשום לך תגובה או משהו כזה חחח מקווה שעזרתי... והשתלבותת מהירההרהרה
א אדרררר New member 4/4/06 #4 ברוכה הבאה מאמי בשביל לשלוח תגובה את פשוט לוחצת על איזו הודעה שאת רוצה ומתחת כתוב לך הוספת תגובה/הוספת תגובה מהירה.. =]]תהני
ברוכה הבאה מאמי בשביל לשלוח תגובה את פשוט לוחצת על איזו הודעה שאת רוצה ומתחת כתוב לך הוספת תגובה/הוספת תגובה מהירה.. =]]תהני
L litalg06 New member 4/4/06 #6 ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif אני ליטל.. השתלבות נעימה&התמכרות מהנה... כבר ענו לך
ש שרינוששש New member 4/4/06 #7 ברוכית מאמי../images/Emo24.gifאני שרין..תהני פה וכבר הסבירו לך =]=] תהניי לך ! =]=]