אני חדשה פה היי אני חדשה פה אני מקווה שאני יתקבל בפורום.. כי אני מאד אוהבת את סדרה
N netashon2 New member 11/3/05 #1 אני חדשה פה היי אני חדשה פה אני מקווה שאני יתקבל בפורום.. כי אני מאד אוהבת את סדרה
א אביחי 33 New member 11/3/05 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אביחי, ואני מקווה מאוד שתהני כאן בפורום אני לעזרתך בכל עניין אוהב מיליון אביחי
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אביחי, ואני מקווה מאוד שתהני כאן בפורום אני לעזרתך בכל עניין אוהב מיליון אביחי
ק קרן הפ66ה New member 11/3/05 #3 שאלום נטע !!! העונה ה-3 מתיחילה במאי. (עוד חודשיים). עד אז (ובכלל) -מקווה שתהני !!! ***בטוחה!*** -קרן-
שאלום נטע !!! העונה ה-3 מתיחילה במאי. (עוד חודשיים). עד אז (ובכלל) -מקווה שתהני !!! ***בטוחה!*** -קרן-
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 11/3/05 #4 ברוכה הבאהה../images/Emo70.gif אני מיכלל תהניי לךך.. התמכרות נעימה ו.. היית בפורום פעם לא הכינוי שלך ממש מוכר לי מפה
ברוכה הבאהה../images/Emo70.gif אני מיכלל תהניי לךך.. התמכרות נעימה ו.. היית בפורום פעם לא הכינוי שלך ממש מוכר לי מפה
ח חופיתוש של הפורום New member 11/3/05 #5 ../images/Emo9.gifברוכה הבאה נטע אני חופית ואיזה שאלה ברור שתתקבלי ומבטיחה שתהני
ס סוודר בסדר New member 11/3/05 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif בפורום,נטע קוראים לי שיר שלי השתלבות והתמכרות נעימה תהני כאן
ר רעותי המתוקה New member 11/3/05 #7 ../images/Emo12.gif אני מכירה אותך מאיפה שהוא לא../images/Emo35.gif מה זה מוכר לי הכינויייייי או שאת לא חדשה פה או שאת גם בפורום כוכב נולדדד הכינוי מוכר לייייי
../images/Emo12.gif אני מכירה אותך מאיפה שהוא לא../images/Emo35.gif מה זה מוכר לי הכינויייייי או שאת לא חדשה פה או שאת גם בפורום כוכב נולדדד הכינוי מוכר לייייי
ע עד הסוף הטוב New member 11/3/05 #9 ../images/Emo85.gifברוכיתת../images/Emo70.gif אני איילת תהני לךך נכנסת לאיזור ממכר
S sHir shUr New member 12/3/05 #12 ברוכיתתת../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif אני שירןן.. תהני לך
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 13/3/05 #13 ברוכיתתת את בטוח תהני פה אני מירי בת 14 ומתה על יהודה לוייייייי