אני חדשה פה ,

אני חדשה פה ,

בבקשה תקבלו אותי בשמחה , חברה סיפרה לי על הפורום ושאפשר לגלוש דרך הסלולרי אז.....

ברוכה הבאה, בת סמינר

אני מקוה שיהיה לך פה מענין ושתהני בפורום הזה. ממני הכליבער השולט(בכל מיני דברים).

א77

New member
וסתםםםם.

האם את/ה אכן בת סמינר ?! האינטואיציה האישית אומרת שלא. הנה אני למשל מכנה עצמי בכוונה א77 כדי שלא יידעו מי אני באמת. כינוי השם עפ"י רוב מוכיח מה שלא... אני א77 כדי שלא יידעו כולם שאני ב88 באמת... העיקר ברוכים הבאים.

א77

New member
'נדלקים' ? ממה בדיוק ?

דווקא מזה שודאי אין המדובר בבת סמינר. ואולי אין זה אפילו לא בת.

אהבתי את החשדנות

אבל הלוואי והייתי בן.... (סתם) . בקשר למה שכתבת דווקא לי נראה הפוך שהניק של בן אדם משקף אותו פחות או יותר , ונגיד לדעתי פפסי במבה מהפורום הוא בטוח אחד שאוהב פפסי ובמבה (שאגב אני שונאת בדם!) .

א77

New member
ואני לא מכנה עצמי פפסי ובמבה

רק בשביל שלא יזהו אותי. כי כולם מכירים אותי ומזהים אותי על פי שקית הבמבה שאני נגרר עמה תמיד ברחוב. אוקיי, הבה נניח שאת מה שאת באמת. יש בסידור התפילה י"ג אני מאמין. מי שרוצה יכול להאמין ב25 אני מאמין וגם בחמישים. אבל רק י"ג חובה, כל השאר בהתנדבות...

כנראה שכן

וזהו כמובן בחור מישיבת מיר שנזרק בבושת פנים מהצאט עקב חשיפת פרטים אישיים על כל מה שזז.

רולי NO 1

New member
לא בטוח...

שזה בחור.אבל בת סמינר זה מהצאט.. לאט לאט יגלו את זה עוד ואחד יספר לשני וחצי מהצאט יבואו לכאן...ואז ילך כאן מה שהולך בצאט...

בצאט אני מבין את הקטע של

לשם של בת אבל בפורום זה סתם דבילי ואין סיבה שהוא יעשה את זה אבל אם זה באמת כך הוא יראה שפה אין את הרדיפה אחר בנות כמו בצאט וירד מהרעיון

אהלן בת. וברוכה הבאה!

שמחים אנו בבואך . תהני ובהצלחה. רק ספרי על עצמך קצת . תודה. יהודה.

למעלה