אני חדשה פה...

kdjhfisdhfu

New member
אני חדשה פה...

אני חדשה פה ודי התעלמו מההודעה הקודמת שלי..... אין לי רקע בתחום אבל אני מתה ללמוד אז אם מישהו יכול לומר לי איך להכנס לזה אני אשמח מאוד

simba00

New member
יש מאמרי פורום!!

ויש את הקורס של כוכב ה שחר (תדמיינו שזה בכחול)

kdjhfisdhfu

New member
כן אבל איך נכנסים לזה

איפשהו פה.. מזה כל האנגלית הזאת אחרי כל הודעה שכולם רושמים..?? ואיך לעזאזל נכנסים לכל הוויץ´ קראפט הזה וכל המאגיה והקסמים כשפים איך שךא תקראו לזה.....

Unblessed

New member
...

אולי אם תוכלי לשאול קצת יותר בברור אני אוכל לענות לך.

kdjhfisdhfu

New member
קצת יותר בברור...

אוקי בשבילך יותר ברור: אין לי מושג במאגיה וכל מה שקשור זה מעניין אותי ואני רוצה לדעת מה אני צריכה לעשות כדי להשתמש בזה או לפחות לחוות שזה אמיתי באמת

Unblessed

New member
...

אוקיי... זה יהיה אמיתי לגביך כשתאמיני בזה... את מוזמנת להשאר בפורום כדי ללמוד וללמד. תקראי קודם את המאמרים, תפתחי את הלינקים ואז תפציצי אותנו בשאלות:) ירדן

simba00

New member
במאמרי הפורום יש איך אני מתחיל...

בכל מני נוסחים וכל מני טיפים להתחלה... יש לינקים שאת יכולה לקרוא בהם... בהתחלה תקראי תלמדי את התאוריה ומשם... והאנגלית בסוף ההודעות זה החתימות... במקרה שלי זה ציטוט משיר...

הקורס..

הקורס הוא סדרה של "הרצאות", שמועברות ע"י מנהל הפורום, כוכב השחר. הקורס מלמד מאגיה מהבסיס, אם תרצה\י ללמוד.

תלכי קצת אחורה בדפים של הפורום...

יש הודעות כמו השעור הראשון של הקורס.. השעור השני.. שנכתבו ביידי מנהל הפורם. חפשי

simba00

New member
תמצאי שיר או איזה משפט או משו כזה..

וכל אחד התחיל שונה אני באתי על רקע של למידה לפני כמה שנים והפסקה על סמך גיל צעיר וחוסר השקעה... ובאתי עכשיו להשקיע...

למעלה