אני חדשה פה!!!!!

אני חדשה פה!!!!!

איזה כיייף לכם!!!!! בנענע אין כמעט פורומי מוזיקה! אני ביקשתי מהם כבר אלף פעם לעשות פורום כמו זה והם לא רצו! אני חולה על מוזיקת רוק קלאסית! הדורז, דיפ פרפל, ג´ימי הנדריקס, ג´ניס ג´ופלין לד זפלין וגימי פייג´ בפרט וכו´..... אז אם כבר, אני רוצה לשאול מה דעתם: מי גיטריסט טוב יותר? ג´ימי פייג´ או ג´ימי הנדריקס?! ושאלה שאני מחפשת תשובה עליה כבר המווווון זמן: זה נכון שג´ים מוריסון התחתן עם החברה שלו פמלה קרסון בערך שנה לפני מותו?! חובבת רוק מושבעת! נ.ב: אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים את המחוות פה. לא ממש הבנתי איך- לוחצים עליהן או שיש "קוד" מיוחד כזה?.....

איזה מזל שיש את הפורום הזה אחרת....

הייתי מתחרפנת לגמריי! אני תמיד הייתי בפורומים של נענע, ואין שם כמעט פורומי מוזיקה- פשוט נורא מה שהולך שם. יש פורום "מוזיקה" ויש פורום "רוק מתקדם" אבל אלה הפורומים היחידים שרק ק ר ו ב י ם לטעם שלי במוזיקה! אין שם פורום רוק קלאסי, או כבד- ואין שום מקום בשבילי לדבר על המוזיקה שאני אוהבת (לד זפלין, דורז, דיפ פרפל, ג´ימי הנדריקס ג´ניס ג´ופלין וכו´)... כמעט כל פעם שהייתי מנסה לפתוח דיון היו קוטלים אותי עם משפטים כמו: "הרוק כבר מת\מיושן", "בריטני ספירס הפצצה!" ו"איזה חמוד ג´אסטין טימברלייק!!!"- די כבר! נמאס מכל הילדים הקטנים האלה שמחוברים לאם טי וי כמו לאינפוזיה! אז פה, סוף סוף (!) אני מגלה מלא פורומים שמתאימים לי (במיוחד הפורום הזה...) אז רק רציתי לומר עד כמה שזה טוב וחשוב שיהיה פורום כזה!!! ושמעכשיו הנהלת הפורומים של נענע יכולה ללכת לעזאזל! כמה אי מיילים עם בקשות שלחתי להם.... אמממ, מותר לומר "לעזאזל"??? טוב בכל אופן, לא למחוק את ההודעה שלי בבקשה!!!....
טוב אנשים אז יש לי שאלה בשבילכם: מהי "אגדת הרוק" האהובה עליכם?!
אני חושבת שג´ים מוריסון הוא ללא ספק האהוב ביותר- מה אתם חושבים???

ganooov

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אז ככה: אי אפשר להשוות בין גיטריסטים ברמות כאלה ולקבוע מי מהם יותר טוב. לכל גיטריסט יש את האופי שלו, יש את מארק קנופפלר שיש לו סיגנון נגינה ייחודי ומלודיות שלא מהעולם הזה, להנדריקס ולפייג´ היה שואו אדיר, וגם כישרון אדיר - אבל אי אפשר להשוות. ולמחוות: יש תג מתחת למקום שבו כותבים את ההודעה בשם: [סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה] - תלחצי על זה, ויקפוץ לך דף שבו יהיו כל המחוות. תלחצי על מחווה - והיא תופיע בצורת הכתיה שלה בתוך ההודעה. לדוגמה: לחיצה על : - ) (ללא הרווחים) תיצור את ה-
. עם הזמן מתרגלים לכתוב את המחוות ללא צורך בחלון הזה. להתראות!

seafox

New member
ברוכה הבאה...

בקשר לשאלתך על הגיטריסטים...אני לא יודע....את מדברת על טכניקה,דרך אילתור?בכל מקרה אני לא גיטריסט אז קצת קשה לי לשפוט.

מהו אלבום הרוק האהוב עליכם???

אתם יכולים לציין כל אלבום רוק שהוא, זה לא חייב להיות רוק קלאסי. זה יכול להיות גם נירוונה או גאנז אנד רוזס למשל..... אלבום הרוק האהוב עליי- Led Zeppelin II (לד זפלין 2 ) האלבום השני של הזפלינים, והטוב ביותר לדעתי! אם כי גם הראשון היה פשוט מדהים...

Itamary

New member
יש לי תגובה (קצת ארוכה)

קשה לי להכריע מהו האחד והיחיד (אני מבקש סבלנות, זה קשה), אבל השלושה החשובים ביותר בעיני (המספר 1 הוא באמת, אחרי התלבטויות קשות, מספר 1 מבחינתי) 1. The dark side of the moon - Pink Floyd - הקלאסיקה במלוא מובן המילה מבחינתי- אלבום מושלם. 2. Stories from the city, Stories from the sea - P.J. Harvey - אחת הזמרות החשובות ביותר, באלבום אולי הטוב ביותר שלה, יצא בשנת 2000, ומבחינתי - האלבום של המילניום (טוב זה לא כל כך קשה, עברו רק שנתים וחצי) 3. The Bends - Radiohead - האלבום המוצלח ביותר בעיני של הלהקה האוקספורדית המצוינת. אני אהיה נודניק רציני, ואציין עוד שנים חשובים ביותר בעיני, שמדהימים אותי כל פעם מחדש: Blue - Joni Mitchell, After the Golden Rush - Neil Young (הרוקר האולטימטיבי)

LEATHER REBEL

New member
אני אוהב את...

הטעם שלי אינו מתייחס בהכרח למספר העותקים שנמכרו מהאלבום וגם לא לפופולריות של האמן באופן כללי, אלא פשוט למספר השבועות שאלבום מסויים התנגן אצלי ללא הפסק. 1) LEAF HOUND - "Growers Of Mushroom 2) URIAH HEEP - "Look at Yourself 3) MIDNIGHT OIL - "Diesel and Dust 4) QUEEN - "A night at the Opera 5) הצ´רצ´ילים 6) CREAM - "Disraeli Gears 7) AC/DC - "highway to Hell ברור לי שלפחות שם אחד לא יאמר לכם דבר, ולכן אני ממליץ בחום- תנסו! כל האלבומים ניתנים להשגה.

LEATHER REBEL

New member
ואם אני כבר כאן אז...

להקת LEAF HOUND (ובתרגום עברי "כלב חשיש") כמו גם אלבומה היחיד, לא זכתה להצלחה בשנות קיומה (1970-71) אבל במשך השנים נוצר ביקוש, והאלבום, שבמקור הופסקה הדפסתו רק לאחר חודשים ספורים בשוק, ניתן להשגה על דיסק. לא אכביר מילים, כי אין בעולם מספיק מילים שיעידו על גדולתו. אומר רק: "אהבתם את לד זפלין? אז בטוח שתאהבו גם את Leaf Hound."

קשה להחליט...

סונג רימיין דסיים, דארק סייד, וייטינג פור דסאן, או- קרימסון קינג

ganooov

New member
אז ככה: ../images/Emo13.gif

א. יש סיבה טובה מאוד לזה ששירשרתי את ההודעות שלך לאותו מקום, ופעם הבאה שתכתבי הודעה חדשה שתהיה עם אופי זהה להודעה שכבר כתבת - את עלולה למצוא את עצמך בחופשה ללא תשלום מחוץ לפורום. ב. עושה רושם שאת חושבת שהפורום עוסק באגדות רוק קלאסיות - אז לא, הוא עוסק באגדות רוק. ג. אמממ... אני נוהג לומר שהאלבום On Every Street של מארק קניידעלך הוא הכי טוב. רק שאחי קנה עכשיו דיסק של גבי (גבריאל) חסון, הרוקיסט הדתי הטוב מכולם, ואני חייב לומר שלמרות שהטקסטים הם באופי שונה מהרגיל, המוזיקה שלו היא ברמה של גיטריסטים טובים מהדרגה הראשונה, ואיכות ההקלטה שלו היא בשמיים.

למעלה