אני חדשה פה.. ממ..כנסו [[:

אין לכן מושג ../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

כמה בא לי להחטיף לכן עכשיו. דיכאון קליני זה לא מצחיק. אשפוז פסיכיאטרי זה לא מצחיק. התאבדות זה לא מצחיק. זה שיש כל מיני אנשים שמאמצים לעצמם 'הפרעות' לכאורה עם כל חבר שנפרד מהם או ציון רע במבחן, וחושבים שזה מגניב - לא אומר שאין אנשים אמיתיים שחולים בזה. זה כמו לצחוק על חולי סרטן. וכן, דיכאון קליני זה סרטן. סרטן רגשי. וד"א בית חולים פסיכיאטרי לא מקבל כל מי שבא לו להתאשפז, פאדיחות או לא פאדיחות. וגם לא מוציאים משם כל כך בקלות.

יוסהההף

New member
אני לא בטוח שהן באמת התכוונו

אני לא מכיר פה אף אחד זה נכון. אבל אולי זה סוג של הומור.. אני בטוח שאף אחד באמת לא צוחק להן מול הפרצוף או גם מאחורי הגב. או שסתם אני מטורלל... *הולך לאכול משהו* >_>

Dush Baby

New member
לחברה שלי

באמת יש דיכאון קליני.. לא צחקתי בקשר לזה.. ואני יודעת שזה לא מצחיק..

Knotted String

New member
ואת עדיין../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מתבדחת על תליה ופצצה ומוות? מה את בכלל יודעת על מוות בתליה? או שאת רוצה שאני אשאל את בנדוד שלי, הוא יוכל לספר לך הרבה, ככה הוא הרג את עצמו. את מבינה מה השיחה ה"אגבית" הזאת עושה לאנשים?

Dush Baby

New member
דבר ראשון

הכרתי מישו שגם התאבד בתלייה..חבר של אח שלי.. וסליחה אם זה פגע במישו../= ואני לא מתבדחת עליה ולא על פצצה ולא על מוות!!!

crysania

New member
אמ... היא באמת רוצה להתאבד.

והיא נסתה פעם. ואתם לא חייבים רציני לקרוא כל שיחה מטומטמת... ... ...

Knotted String

New member
זה הפורום שלנו.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני רוצה לקרוא את ההודעות שמתפרסמות בפורום שלי. יש לך שיחה פרטית? תנהלי אותה בפרטי. במיוחד שזה על נושא כזה. אני לא חושבת שיש משהו משעשע בהתאבדות, או בפגיעה עצמית, או בתליה, וזה מאד מאד מצער שהיא ניסתה להתאבד, באמת, אבל לדעתי זה היה מצער אותה יותר שאת מדברת על זה בכזאת קלות ראש. זה פשוט... כל כך מעצבן, ופוגע.

Prophet Of God

New member
אז תנו לי

לסכם את מה שאומרת[וצודקת] הלסבית. השיחות האלה לא רק לא מעניינות אותנו, גם לא קשורות לפורום. ובעיקר, פוגעות באנשים מסויימים בפורום, אין טעם לריב או משו, פשוט תכבדו אנשים שהיו בפורום לפניכם, ותכבדו אותו כבני אדם בכלל, ופשוט תבקשו סליחה ואת השיחות האלו תנהלו בפרטי. ענת יא לסבית ^^

Prophet Of God

New member
דווקא תהיו זוג מאגניב

שחושבים על זה. ברצינות. אבל אני אומר לך, היא לסבית, רק בהכחשה.. תפסי אותה תאנסי אותי ותראי שאני צודק [ואל תשכחו להסריט את זה בשביל עמר :p]

למעלה