אני חדשה פה ו...

LOLI152

New member
אני חדשה פה ו...

המ.. היו לי 3 חלומות מוזרים כאלה.. באחד מהם אני זוכרת שהסתכלתי על הכל מצד.. פשוט כאילו ראיתי סרט.. ואני זוכרת אותו ממש טוב.. ומיד אחריו אני זוכרת שחלמתי כנראה שאני מתעוררת.. ושכבתי במיטה.. בתנוחה שאני ישנה בה בד"כ.. ודוד שלי ישב בקצה השני של המיטה.. ובזמן הזה הוא היה בארה"ב.. והוא נתן לי ביקורת על תסריט כלשהו.. שכנראה אני כתבתי.. וחלום השני היה שאני כאילו כמה מהמיטה.. ואז החלטתי לעשות בדיקת מציאות (פעם הייתי עושה המון כאלה) והסתכלתי על השעון.. והשעה זז והתחלפה נורא מהר.. ואז הבנתי שאני בחלום צלול.. ויצאתי למסדרון שבבית שלי.. ואז קראתי לאח שלי שיבוא להעיר אותי.. והחלום השלישי.. זה היה החלום הצלול הראשון שלי.. אני זוכרת שהייתה תערובת של מליון צבעים.. וקרנבל והצגה וכל מיני כאלה. ואז קלטתי שאני שם.. והתחלתי להסתובב שם... וצעקתי מתוך חלום לאח שלי שיעיר אותי.. והוא לא שמע.. בסוף אני לא זוכרת איך התועררתי.. בכל החלומות אני מבקשת מאח שלי יעיר אותי מהם.. זה אומר משהו?

נבני

New member
אולי...

בכלליות, אני אמור להפנות אותך לפורום חלומות שם הם מפרשים חלומות... אבל מכיוון שהנושא שלך קשור לחלומות צלולים, והוא מעניין מאוד, אני רוצה להגיב לך פה... דבר ראשון, בטוח שזה אומר משהו, אני לא פסיכולוג, אז אין לי תשובה. איך הקשר שלך עם אחיך? את בעצמך רואה קשר בין הקריאה לאחיך לקשר שלך איתו? אם את רוצה את יכולה לדבר איתי בהודעות פרטיות של תפוז (אני נדב מחיפה, בן 13), ואני מקווה שתמצאי פתרון... (דיברת עם אח שלך על זה? או עם ההורים? [תלוי כמובן בת כמה את])

sh00sha

New member
בתור מתמטיקאית...

אני חייבת להחמיא על בנית הסוגרים בתוך סוגרים! XD ! בתוך חצללנית אני נוטה להסכים... בתור ילדה עייפה אין לי הרבה כוח להגיבץץץץ כבר אמוחר ..:(.. לילה טוב!

silverhawk

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

בנוגע לאח, את צריכה לבדוק האם הוא מהווה לך מפלט כלשהו, או שאת רוצה שזה יהיה המצב. בכל מקרה, כאן זה כטח לא המקום לפתוח את זה, וכמו שנדב אמר, את מוזמנת להעלות את העניין בפורום חלומות. אבל באופן כללי, אני מציע לך לשלב גם את השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום. למה בכלל רצית שהוא יעיר אותך?

LOLI152

New member
אני לא בטוחה בזה..

אבל אני חושבת שזה בגלל שנבהלתי מהחלום.. אני לא ממש שולטת בחלומות הצלולים..

למעלה