אני חדשה - לצערי הרב

נטלולה25

New member
אני חדשה - לצערי הרב

אני נטלי - פעם ראשונה פה כל כך חיפשתי מקום שאני יוכל לדבר בו על הבעיות שלי ויבינו אותי ומצאתי אותכם! אז אני נטלי, בת 25 וחצי עומדת להתחתן עוד 4 חודשים. אמא שלי הלכה לעולמה לפני חודש ושבוע. היא נפטרה מגידול מסרטן שישב על עצם המוח - היא עברה ניתוח להסרתו והכל עבר תקין חודשיים שלמים היא הייתה איתנו שוב בריאה ושלמה, ולאחר החודשיים התדרדר מצבה שוב היא התאשפזה שוב בבית חולים מחוסרת הכרה 4 ימים התעוררה והספיקה לדבר איתי אני הספקתי לדבר איתה...היא ביקשה ממני שלא משנה מה שתיהיה חתונה - וכך אני עושה....היא נפטרה שעתיים אחרי השיחה הזאת...ב-15.01.06 יום ארור שאני זוכרת אותו כאילו היה אתמול. יש לי עוד שתי אחיות בנות 20 ו16. התלבטתי רבות אם להיכנס לפה...אני לא צריכה שירחמו עליי...אני מבינה את המצב ומתמודדת איתו די יפה...נכון יש פעמים של שברון ושל בכי וגעגוע אבל מתגברים על זה. אני מאמינה שהיא שם למעלה שומרת עלי ומגנה עלי. ברשותכם אני יעלה לפה את מה שקראתי באזכרה של ה30 בדיוק לפני שבוע: ''למרות שאת אי שם רחוק, אני יודעת שאת מתבוננת בי מקרוב, למרות שאיני יכולה לראות אותך, להרגיש את ידייך הרכות, אני יודעת שאת שם, רואה אותי ומרגישה אותי, כאילו כלום לא קרה, כאילו הכל כרגיל, שום דבר לא השתנה, אבל אני יודעת להבדיל בין המציאות לדמיון, ומסוגלת להבין שלא הכל כרגיל, ואפילו שזה נראה כמו חלום בלהות, לא אוכל יותר לעולם להרגיש אותך קרובה. לא אשמע את קולך, ולא אוכל לחבק אותך, בגלל אותו יום, היום שאיבדתי אותך לנצח... אותו יום שמאז אני רואה אותך רק בחלומות... ושומעת את קולך, רק במחשבות... הלוואי והייתי יכולה להחזיר את הזמן לאחור, אבל לצערי, אני לא יכולה, וניסים אינם קיימים, ואני חייבת להמשיך בחיים, זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך... רק את יכולה להחזיר לי את תחושת האהבה שנעלמה והתפוגגה... אני בטוחה שהמלאכים ישמרו עלייך, בדיוק כמו שמגיע לך, אני אוהבת אותך לעולמים! לא משנה איפה את, איתי, איתנו, או למעלה במרומים... אוהבת ומתגעגעת שלך לנצח,נטלי. סליחה על האורך, תודה שנשארתם עד פה
מקווה להשתלב פה ולהיות לכם לחברה נטלי.

Ofra m

New member
היי לך נטלי חמודה../images/Emo140.gif

מאוד שמחה שמצאת אותנו, ובאמת עם כל הצער אנחנו כאן יכולות להבין את מה שאת עוברת, את באמת בתקופה קשה, כי האובדן עוד ממש טרי, ואת רק בשלבי העיבוד של הטרגדיה שפקדה אותך, אך יחד עם זאת אני יכולה להרגיש עד כמה את בחורה חזקה ששואפת להמשיך הלאה לכיוון החיים והאושר, אז אני רוצה לאחל לך שתדעי רק ימים של אושר, ומה שאני גם מאוד שמחה זה, שכתבת שאימך אמרה לך מפורשות שמה שלא יהיה.....זה מראה שהיא כל כך שמחה בשבילך ורוצה את אושרך, אני מאחלת לך רק טוב, שמחה שהצטרפת אלינו ברוכה הבאה, ממני עופרה.

Darkmatter

New member
היי נטלי! :)

מצטערת מאוד לשמוע על מות אמך. ועבר רק חודש בערך אז הדברים מאוד טריים... איך שומעים שאת בחורה חזקה ואופטימית. אבל גם לך מותר בינתיים להתאבל ולהרגיש את הכאב על מות אמך... ויופי שמצאת את הפורום שלנו. נשמח שתצטרפי ותהיי אחת משלנו. ובטח גם תוכלי לתמוך ולעזור. אמך נשמעת לי מדהימה. וזה מדהים שהיא ביקשה ממך להמשיך עם החתונה למרות הכל. אז, באמת שיהיה במזל טוב לך ולאורן!
מאחלת לך שיהיה רק טוב ושמחה בחייך... איזה כיף שהצטרפת!

שלום נטלי

יש משהו מן הפרדוקס בכך שאברך אותך כברוכה הבאה... ובכל זאת שמחה שמצאת אותנו. מאחר ואת האובדן הגדול שלך לא ניתן לשנות, אז לפחות שתוכלי להיתמך ע"י מי שמבינות כל כך... העצב הגדול יתערבב אצלך בקרוב בשמחה גדולה, נישואייך, לעיתים קרובות יש ערבוב כזה, אני רואה בזאת מעין אזון... בהשקפת עולמי אמך אכן נמצאת, אם כי במימד אחר ובקיום אחר. היא נמצאת איתך בכל רגע ורגע, וגם אם זה רק בזכרונותייך. לדברייך, היא עודדה אותך לפני מותה להמשיך בתוכניותייך ומנקודת מבטי זה מעיד על אהבתה הרבה אלייך. עלייך להתייחס לזאת כאל תמריץ, להמשיך בחייך למצוא את דרכך בתוך הקושי הגדול הזה, ולבנות לך חיים משלך, בם אני מאמינה, לאמך תמיד יהיה מקום... צר לי על אובדנך
את מוזמנת להשתלב בביתנו החם ולשתף ככל שיתאים לך. תוכלי להעזר בבנות שנישאו זמן קצר לאחר מות אמן, וכמובן, קבלי ברכות לנישואייך הקרבים ובאים.

../images/Emo201.gif משתתפת בצערך...

גם אני התחתנתי בלי אמי, אבל אני איבדתי את אמי בגיל 17 כך שהאבל לא היה טרי... מאחלת לך מזל טוב לרגל נישואייך הקרבים לאורן, בחיר ליבך, בחרת תאריך מאוד מיוחד, שתדעי רק אושר ושתצליחי בדרכך החדשה...

מחבקת../images/Emo24.gif

משתתפת בצערך... אמא שלי נפטרה לפני 8 שנים גם מסרטן ובחטף , אחותי היתחתנה בחודש בו אמא נפטרה היו כבר הזמנות הכל היה מוכן וזאת היתה בקשתה של אמא. היה מאוד קשה לאחותי ועד הים קשה לה לראות את התמונות של החתונה . וכאן לא מרחמים עלייך כאן מבינים אותך ורק מי שנמצאת במצב שלך יכולה להבין על מה את מדברת ומה זה עצב אמיתי ואיך זה להישאר בלי חיבוק של אמא לכן כאן אנחנו כל הזמן מחבקות אחת את השניה. ואני רק יכולה לומר שגם אחרי 8 שנים זה כאילו היה אתמול ואין יום בלי מחשבות עליה...

שלום נטלי.

צר לי על מות אימך. את ללא ספק עוברת עכשיו תקופה רגשית מאוד אינטנסיבית - לשני כיוונים שונים. כאב ענק על מות אימך; סגירת פרק בחיים, ומצד שני - השמחה על חתונתך; פתיחת פרק חדש בחיים. כך הם החיים - מעורבים בצחוק ודמע, ופרדוכסליים ככל שיהיו - זה מה שיש לנו ... מה שכן, נרה לי שכדאי יהיה לתת על דעתך על איך את רוצה שהאירוע ייראה, ולהכין את עצמך נפשית לרגישות שבודאי תחווי בו. נטלי, את מאוד מוזמנת להישאר עימנו. לא נראה לי שאת צריכה לחשוש מרחמים - זה נראה לי פחות רלוונטי פה, כיוון שכאן כולנו שותפות למצב, ומבינות אותו. נראה לי שאמפטיה תהיה תגובה שיותר סביר לצפות לה פה. לגבי ההספד שכתבת - האם את מרשה לי להכניס אותו להספדים שכתבו בנות הפורום? [במדור מאמרים > בנות הפורום כותבות יש קטיגוריה של הספדים]. לסיום - בחרת לך תאריך מאוד יפה לחתונה ... שיהיה במזל טוב. אנחנו איתך, גם בכאב וגם בשמחה.

נטלולה25

New member
תודה רבה על הקבלת הפנים החמימה../images/Emo20.gif

אני אשמח מאוד סקאלי אם תעלי את ההספד למאמרים...זה מן כבוד אחרון לאמא. כמו שכבר אמרתי אני מקווה להשתלב ולעזור כמה שאפשר. תודה על הברכות לחתונה המתקרבת- זה היה עבורי מאמץ קשה לחזור להכנות אחרי האובדן, בהתחלה ממש ויתרתי רציתי רק רבנות וזהו ואורן(בעלי לעתיד) הסכים, אבל אח''כ חשבתי והבנתי שהכל בשביל אמא...אני רוצה שהיא תיהי מאושרת למעלה...יהיה לי קשה אני יודעת אבל אני מקווה לעבור את זה. אז הרבה תודות נטלי

עודליל

New member
נטלי היקרה ברוכה הבאה.

ריגשת אותי מאוד עם הדברים שכתבת, מאחלת לך רק טוב ושמחה מעכשיו ועד עולם, וכמובן מזל טוב לחתונה הקרבה.

hartuvim

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo201.gif

קראתי את דברייך מתוך התרגשות עצומה, צמרמורות, ומין בכי כזה שעומד בגרון (מכירה?). אני מצטרפת למברכות על הצטרפותך, על אף שזה מועדון שאף אחת לא ממש רוצה להיות בו. וכיוון שאנחנו בכל זאת כאן,ננסה להוציא את המיטב ולראות את הטוב, כפי שנשמע שאת עושה בחייך. אני משתתפת בצערך על מותה של אמא ומקווה שנוכל להיות שותפות בדרך הארוכה שאת מתחילה לצעוד בה, ושנפגשת עם השבילים של בנות הפורום. כמו שכבר אמרתי, מאוד ריגשת אותי ואני מקווה שתישארי איתנו. שירה.

למעלה