אני חדשה כאן....!

אני חדשה כאן....!

אני היחידה בשכבה שלי שאוהבת את כל הסי.אס.איים, מכירה את כל הדמויות ואת השחקנים בע"פ, ויש לה אובססיביות לג'ונתן טוגו(ראיין וולף) ואדם רודריגז(אריק דלקו) (שניהם ב csi:miami). נמאס לי עם העובדה שאף אחת מהחברות שלי(והחברים) לא רואה CSI חוץ מאחת שאוהבת רק את CSI:MIAMI וגם אותה אני פוגשת פעם בשבוע. עד שהכרתי את הפורום הזה חשבתי שאני היחידה בעולם הזה שמעריצה את גריסום ולא נגעלת מחרקים ודימומים של חבריי לכיתה(הדיי גועליים, דרך אגב). אפשר להתקבל לפורום פליז???

ממש חשוב לי להתקבל במקום כזה...

CSI, NCIS וורוניקה מארס(ולפעמים גם אי.אר כשמשעמם) זה כל החיים שלי... זה קצת מושפע, אני יודעת, אבל קשה לי שלא. אני רואה את הסדרות האלה מאז גיל 10 בערך...(חוץ מוורוניקה מארס). אני צחקתי עם אמא שלי על הפוזות של הורשיו בזמני הפנוי. באווי שלי בICQ כתוב" מגוגלת תמונות של ג'ונתן פ. טוגו. נא לא להפריע." יש לי תמונה שלו על הדסקטופ.אני חייה את חיי שאין לי-שםכל החלומות שלי הם על רציחות, אונסים, שריפות, פדופיליה וכל שאר הבולשיט שמראים שם. אני רואה את השידורים החוזרים בשבת של NYואת השידור המוקדם.וזה עוד משתלב עם זה שאובחנתי כמחוננת, אני פרחה,אימו, פריקית, רוקרית וחנונית ספרים מושבעת. אחרי זה, אתם בטוח לא תקבלו אותי, כמו כל קהילה אחרת, אבל זאת אני. ואם למישהו יש בעיה עם העובדה הזאת, אז בעיות שלו.

חובבנית../images/Emo3.gifאני רואה מגיל 8!!../images/Emo6.gif

אוי את רואה ורוניקה מארס?!?!?!?זה כלכך מדהיםםםםםםםםםם!!!!! אבל NCIS משעמם חחחחח וואי את באמת דומה לי
בת כמה?

FeLL67

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חחחחח אני הפריקית שהכבתית ככה שנאי די יכולה להזדהות איתך [לא בקטע של ההערצה של ג'ונתן והדמות שהוא מגלם, לא סובלת אותו |ממורמר| ]

אל תעלבי אבל...

גם אני לא אוהב את הדמות שלו, כזה קצת לא קשור, מנסה להיות כמו הורשיו לפעמים, יותר מדי בטחון עצמי... על השחקן עצמו אין לי הרבה לומר...

נכון

בעקרון הוא אדם טוב כזה ועוזר לאנשים, אבל עם כל הפוזות שבמאים\תסריטאים עשו לו, הוא סתם נהייה מעצבן כזה.

FeLL67

New member
מסכימה

כזה לא יודעת, לא עובר מסך. יותר מדיי על שחקן אחד. אם אתם שואלים אותי צריך סקס אפיל לתפקיד הזה XD -_-

FeLL67

New member
מה ?!?!?!?!

חחחחח XXXXXD רק בשביל זה אני אמשיך לראות. זה לא נראה כאילו הוא מאוהב באשתו של ריי ?!

למעלה