אני חדשה כאן!

piggy

New member
אני חדשה כאן!

שלום לכולם! אני חדשה בפורום זה ומאוכזבת מהחיים האלו אני בדרך כלל אדם מאוד אופטיטמי ושמחה באמת. אני בת 22 ואין לי חיים אין לי חברות יש לי אך הן כולן נשואות האינטרנט הוא המקום היחיד שיש לי חברים וזה עושה אותי עוד יותר בודדה. בכל אופן אני מקווה לטוב ואשמח לתגובות שיהיה לכולם שבוע טוב פיגי

J-סיקה

New member
הי piggy ברוכה הבאה

טוב שבאת ואני בטוחה שאת יודעת שהאינטרנט הוא פתח נפלא למצוא חברים אהבה וחברות צריך רק להיות פתוחים לאפשרות להיות גמישים ולא תקועים בדעות מיושנות כי יש פה אנשים שהם לא סוטים מכוערים ומפגרים יש הרבה יותר מזה שווה לנסות !!!

piggy

New member
תודה

היי תאמיני לי שניסתי ופגשתי אנשים והתאכזבתי ונפגתי. ותסבירי לי למה שאנשים מתחתנים הם נעלמים. תודה לך

J-סיקה

New member
כן יש תכונה כזו אני יודעת

אנשים משנים את סדרי העדיפויות שלהם כשהם מתחתנים והכל עובר לפאזה אחרת גם אני השתניתי כשהתחתנתי וכמה חברות אבדו לי בדרך אם בגלל שאני פתאום נראיתי להם שונה או בגלל שקינאו בי (יש אחת כזו לפחות שגם סיפרה למישהי אחרת שהיא מקנאה בי שאני התחתנתי והיא לא..) אז להיות סבלנים עם המון חיוך כי תמיד כיף להיות בחברת מחייכים ותראי שיבוא גם שלך .....

piggy

New member
שוב אני

אני ממש לא מקנא באף אחת אני דווקא להפך היתי שמחה בשמחתם. אני אתן לך דוגמא אני טיפוס נאמן שהם ילדו אני הלכתי לבקר אותן וקניתי מתנות והכל אני לא טיפוס קנאי בכלל אבל שלי היה יום הולדת אף אחת לא התקשרה אפילו, חוץ מאחת שהיא לא נשואה. ואני תמיד מחייכית אני אף פעם לא מראה עצב. תודה לך שוב

זאת אכזבה? שמעי משהו מיוחד...

לי יש חברים ! יש לי גם ים בחורות (דרך אגב אני גבר ) אבל אני בודד חסר לי משהו , אני לא יודע מה !? אני בן 27 , קצין מצטיין בצבא אוהב את מה שאני עושה ! בקיצור יש לי כמעט הכל .. מה חסר לי? אפילו מצב רוח נאחס יש לי ... למה זה מיוחד ??? (את בטח שואלת ) כי לי יש הכל ובכל זאת אני כך !

piggy

New member
שלום שרון!

גם לי לא חסר כלום בחיים יש בריאות,אוכל,שכל,הורים וכו´ אבל היום זה כנראה לא מספיק אבל מפריעה לי שאני בת 22 ולא עושה כלום מבחינה חברתית. תבין הסיבה שכל החברות שלי נשואות מכוון שהן דתיות בחברה הדתית עם אתה לא נשוי אין לך חברים אתה נשאר לבד. בכל אופן שיהיה לך שבוע מקסים. תודה על היחס. פיגי

shoshi1

New member
פיגי נחמדת,

גם לי יש המון חברות נשואות ורובן שכחו שאני קיימת. הן מתעסקות עכשיו רק בבעל וילדים וכו´. אבל יש לי שתי חברות טובות , שתיהן נשואות כבר לפחות 4 שנים ושתיהן שומרות על קשר רצוף , ואני מעריכה ומעריצה אותן על כך! אני יודעת שזה לא כל כך קל אבל תחשבי שגם להן זה משתלם כי הן מקבלות ממני בתמורה המון יחס שלחברות נשואות אחרות אין זמן לתת . בקיצור , יש פה מין יחסי גומלין . אז תדעי לך שזה תלוי גם בך , ום מישהי נורא חשובה לך ועצוב לך שניתקה קשר , תיזמי ותטרחי ליצור אותו מחדש ואני מבטיחה לך שהיא תשתף פעולה כי בסופו של דבר גם אם היא לא מרגישה את זה עכשיו , גם היא צריכה חברות , במיוחד כמוך..

piggy

New member
תודה

רק רציתי לומר שרק אתמול דברתי על הנשואות והיום חברה שלי התקשרה שהיא נשואה הפתיעה אותי מאוד. אגב תודה על היחס שיהיה לך שבוע מקסים פיגי

נפש ביפ

New member
אני

אני מבינה שאין לך חברות כי האמת גם לי אין וזה דיי דבר מרגיז אבל החיים ממשיכים בלי או עם בטוח שיש לך חיים את פשוט צריכה למצוא את היופי בהם בך ואז הכול יהיה סבבה

piggy

New member
גם אני../images/Emo6.gif

רוב האנשים שאני מכירה שאין להם חברות לפחות יש להם משפחה כלומר יש להם אחיות ומשפחה גדולה ולי אין כולם גרים באנגליה וזה די מבאס יש לי כאן רק הורים ואח וזה משעמם מאוד אבל צריך לומר תודה למה שיש אני יודעת. יום טוב פיגי

shoshi1

New member
חצי הכוס המלאה

חכמה גדולה , כשאנחנו תקועים פה במקסימום אילת את נוסעת לך לבלות עם המשפחה שלך באנגליה.. תסתכלי על חצי הכוס המלאה פיגס! חוץ מזה אנחנו פה החברים שלך , אם את רוצה לכתוב לי גם במסר אישי את מוזמנת

למעלה