אני חדשה כאן !!!

meitalr82

New member
אני חדשה כאן !!!

אני מיטל יאוו אני מתה על השיר תני לי אני שומעת אותו בלי הפסקה חחח חולת נפש אההה?

zlilosh13

New member
דורינוש כנסי מאמי

כפרהה עלייך מזל טוב נישמתיי אוהבת אותך המון מלאך שליי מזל טוב עד 100 כמו 20 נישמתי... ותמיד תזכרי כל דבר שאת רוצה אני פה נשמהה .. אוהבת'ך צלילו'ש אדם + צליל = התמנים הכי מושלמים

0rin

New member
ברוכייתת

ותאמיני לי את לא חולת נפש.. אני יותר נכון..כן... אני משוגעת על אדם ברמות שאי אפשר לתאר! אני מאוהבת במושלם הזה! וגמניי כל היום שומעת ת'שירים שלהם

meitalr82

New member
טוב את ברמה אחרת

יאוו איזה השתגעות הוא מושלם נכון אבל לא צריך להגזים בת כמה את ?

0rin

New member
אממ..

מה אני יעשה...זה יותר חזק ממני.. ואני בת 14 עוד חודש..

ואיי את מדברת?

למשל אני חולה על אושרי נשמה שלי מרוב שאני אין לא יכולה ביעדיו אני כול שנייה מדברת עליו והילדים מהכיתה שלי רוצים להרוג אותי ואותו ביחד כי אני כבר חופרת להם במוח .. חח

0rin

New member
חח גם אני ככה..

רק שאצלי יותר קיצוני טיפה.. ו..עלאדם ולא על אושרי... יש לי מיליוןן תמונות שלו במחשב.. אני כל היום מדברת עליו.. כל הזמן חושבת עליו כותבת עליו באתרים עם תמונות שלו כל היום אני מכינה חתימות עליו.. כל הזמן בוהה בתמונות שלו ולא מפסיקה לחשוב עליו.. ולפנטז על היום שאני אראה אותו חח מה אני יעשה..אני חולעליו...

ברוכית../images/Emo70.gif

ולא קוראים לו תני לי..קוראים לו "אשמור את ליבי"

litalg06

New member
ברוכה הבאה.. ולכל שיר יש שם.. ולשיר

הזה קוראים "אשמור את ליבי"...

ברוכה הבאהה

ולא לא את לא חולת נפשש אם היית יודעת כמה אני שומעת ת'שיר הזה.. ולא רק אותו... את כל השירים שלהםם ושל אדמו'שש אחחח היפיוף הזהה הבונבוןןן ההזהה המתוקיייי המושלםםםםםםם הזההההההההההההה תהני פה :))))))))))))

ברוכההה

הבאהההה אממ וזה לא אומר שאת חולת נפשש את שומעת בלי הפסקה.. גם אני ואם תראי את התיק שלי ואת היומן והמחברות שלי את תגידי לי שאני חולת נפש! כל הדברים שלי זה עם בויז אז תהני פהה אני שירן בת 13 מנהריה ותיהי חלק מהשיגעון שלייי

NOATSHBI

New member
אני מסכימה איתךךךךךךךךךךךך

אני מסכימה איתך ! אבל חוץ מאביחי אני לא אוהבת אותו בכלל!!!!!!!!!!!

למעלה