אני חדשה כאן..

אני חדשה כאן..

אני בת 30 ואם לשניים, לפני שנה הילד אובחן כסובל מבעיות קשב וריכוז, כיום הילד בן 6 מזה כשנה הוא מקבל ריטלין בהוראת נוירולוג, אני די חדשה בעניין ופרט למאמרים שאני קוראת באינטרנט אין לי שום מושג בנושא, יש מצבים שאני נכנסת להתקפי בכי בעקבות התנהגותו של בני, מה שכן בעלי לא משתף איתי פעולה ומנסה לטשטש את הבעיה, נעשו לילד איבחונים מבחינה שכלית הוא מעל המומצא אשמח מאוד לקרוא ולדעת יותר ..

סבלנות - אין ברירה

אני מאוד יכולה להבין אותך .גם לבעלי היה קשה בהתחלה. לגברים תמיד יותר קשה לקבל את השונות אצל ילדם.את יכולה להציע לו לקורא הרבה חומר על הנושא וגם אם זה לא עוזר בסוף לא תהיה לו ברירה לקבל את זה וגם לחיות עם זה.לגבי התקפי הבכי שלך צר לי לאכזב אותך אני לא חושבת שאפשר לשנות את זה זה חלק מההתמודדות ולכולנו זה קורה , ההתפרקות הזו, מידי פעם.

zivadina

New member
הפורום קיים בדיוק בשבילך.

שלום ש מ י ם ל י וברוכה הבאה לפורום שלנו. כאן כולנו הורים לילדים עם הפרעת קשב ורכוז. אנחנו משתפים זה את זה בקשיים ובהצלחות, לומדים זה מנסיונו של זה וגם קוראים הרבה מידע שמצוי בספריית הפורום שלנו. בנוסף, יש לנו אוסף של מומחים מקצועיים שנותנים ייעוץ בפורום בנושאי הטיפול הכולל בהפרעת הקשב, בנושאי טיפול התנהגותי ובנושאי ריפוי בעיסוק. נשמח לשמוע מהן בדיוק הבעיות שלך, ולייעץ לך בהתאם. שימי לב שהפרעת הקשב היא בעיקר תורשתית, כך שייתכן שהילד ירש אותה ממך או מאביו. כמו כן, נמצא שאם קובעים בבית גבולות ברורים של זמן ושל התנהגות, החיים נהיים הרבה יותר קלים. אני מצרפת לך שני מדורים שימושיים מן הספרייה שלנו, ומחכה לשאלותייך.

למעלה