אני חדשה כאן

eyalrf

New member
אני חדשה כאן

שלום לכולן, משום מה אני בשם משתמש של בעלי. אני חדשה שרק קראה עד היום והתרגשה תמיד. בעלי ואני התחלנו תהליך ואנחנו לאחר אבחון פסיכולוגי. נמצאה לנו כבר פונדקאית שהיתה אתמול באבחון. אשמח לדעת מה עוד מצפה לנו.... אני אחרי שנים רבות רבות של הפריות והפלות וכ"כ רוצה כבר שתורי יגיע....האם יש עוד המון בירוקרטיה?

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לאחר שאתם והפונדקאית עברתם את האבחון הפסיכולוגי, מה שנותר כעת זה להתחיל לטפל בהסכם ביניכם ואז להגיש את התיק לוועדה. בהצלחה

mondani5

New member
ברוכה הבאה לפורום

מצפה לך רק טוב אם החלטתם ללכת להליך פונדקאות כשאין דרך אחרת ,בתחילה בירוקרטיה של איסוף נתונים לוועדה ואישורם ,בניית החוזה ואישור סופי. מיד תתחילו בטיפולים ושיהיה בהצלחה. אני התחלתי את ההליך באוקטובר 2001 ,ב2.12.01 הגשתי את התיק לוועדה ,אושרתי ב-22.5.02 ,ב26.6.02 השרישו שלושה עוברים יפים ונולדו לי תאומות מדהימות ב-2.3.03 . אז בהצלחה היום כבר בנות שנה וארבעה חודשים אוטוטו בת מצווה

איילת567

New member
ברוכה הבאה לפורום

הכל מתגמד לעומת הסוף של העיניין תינוק או תינוקות מקסימים אני עברתי את זה מהצד של הפונדקאית זו הייתה חוויה מדהימה ולכן אני מנסה לעשות זאת שוב הזוג היה מקסים והתאומות מדהימות מאחלת לכם בהצלחה ובמהרה הריון מוצלח ומהיר ושתעברו את הוועדה בקלות בהרבה חום ואהבה איילת הפונדי של אירית

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש בירוקרטיה שאח"כ נראית מטופשת ולא הכרחית וכשיש תוצאה חיובית שוכחים שהיא היתה. בהצלחה

miri71

New member
אני מסכימה עם לירון, הביורוקרטיה

שצפויה לכם היא באמת מטופשת, אבל מעצבנת....נכון שיש הרבה הגיון בדרישות של הועדה , אבל אני יכולה לתאר כמה את קצרת רוח כבר. מאחלת לכם המתנה לא ארוכה כדי שתוכלו להתחיל להיות עסוקים בדברים חשובים באמת.

koralv

New member
מאחלת לכם תהליך בירוקרטי מהיר ויעיל

מאמינה שאם תרכזו את כל המסמכים הנדרשים,בצורה מסודרת ,וללא מחסור של אף אישור,התהליך יכול להיות קצר. במקרה שלנו,מרגע הגשת הממכים על ידי מירב לוועדה,בתוך 3 שבועות קיבלו כבר אישור.מניסיון שלי,כדאי כבר להצטייד בפרוטוקול מהרופא,ולפתוח תיק לפונדקאית בבית החולים,כי רק בגלל תהליך זה שעשינו רק לאחר קבלת האישור הסופי,אנו התעכבנו בחודשיים נוספים.[לא היה תור אצל הרופא,תהש יוצאים לפגרה שבועיים וכו. נשמח לעזור. בהצלחה.

למעלה