אני חדשה כאן

lihior

New member
שתהיו לי בריאים..או בריאות..

איזה בידור...רק לקרוא את זה ברצף...בחיי עשיתם לי את היום..

ShanY15

New member
ל -lihior

אנחנו שמחים לבדר אותך בטיפשות שלנו אבל אתה רוצה להגיד לי שהם לא צודקים!?

lihior

New member
או לא את לא גוררת אותי לזה ו...

מתחילה את הבלאגן שוב!

ShanY15

New member
רגע רגע רגע!!!!!!!!!11

רק עכשיו קראתי את הכל! מה זה צריך להביע שהן משפיעות עלי?! והמצגת!? עם כל הכבוד אף אחד לא ביקש ממני לעשות אותה ולהכניס את לוקה לשם זה בכלל היה רעיון שלי ולא של אף אחד אחר! הן לא קושרות אותי לכסאות (זה העבודה של סבינה) והן לא עושות לי כלום! אה.. והגיע הזמן לצאת מהארון... אני אוהבת את גוראן!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני לא יכולה לבטא את השם שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נטע ומעיין בטח עכשיו מנגבות דמעות... ואני יודעת שאם בינתיים את שונאת אותו-הוא עוד יחדור אליך (קשה לעמוד בפני המבטא החמוד הזה...) ולכל הקארביות-זה לא אומר שקארטר לא חמוד כיהוא כן. ואם כולכם תריבו לובי/קארבי/טל מוסרי זה לא יגיע לשום מקום!!!!!

ששש....

בואו נאמר "ברוכה הבאה" וזהו "ברוכה הבאה חסקל!"
שמוזיה מרגישה כמו פיתה עם חומוס ופטריות!

mya 6

New member
שני!!!! *בוכה*

אני אוהבת אותך.. איי אם סו פאקינג פראוד אוף יו!!! ידעתי שיש בך את זה כול הזמן!! אני שמחה שצירפנו עוד אחת עם א.פוטנציאלית למועדון!! ברוכה הבאה!!

mya 6

New member
תגובה לרותם!

אני מביה אותך לחלוטין!! גם לי עשו את זה ועדיין עושים (למרות גילי המופלג-15).. הם חושבים שאני לא מבינה כלום מהחיים שלי רק ביגלל שאני בת 15.. דיברתי פעם בצ´ט אם בחור בן 22 ושהו שאל אותי לגילי עניתי: 14... וכך בעצם הסתיימה שיחה שרק התחילה.. ולכן: אני מצדיעה לך ולכול הילדים שעשו ועדיין עושים את זה!!!! ריספקט!!

ERerERotem

New member
מישהו מבין אותי.... ../images/Emo10.gif

מישהו מבין ללבי.... תודה לאל ! נכון שזה פשוט מעצבן?!?!? טוף.... המנהלת שלנו על גחלים.... אז נסגור את כל הריבים, פגיעות, כעסים, צעקות..... ממש פה !
- את כולם מאוד.

~*~gaL

New member
ואני מפסיקה את הדיון הזה עכשיו..

ואני לעולם, אבל לעולם לא רוצה יותר דיון כזה. אם כבר דיון על המשולש היקר (בטח) שלנו, שיהיה יותר מעודן פעם הבאה, טוף? (אני נשמעת כמו מורה..) ברוכה הבאה לך!

lihior

New member
וזה סימן בשבילי..זה סימן בשביל כולם

זה סימן שיכול לעצור את העולם...

ERerERotem

New member
את באמת נשמעת כמו מורה.... ../images/Emo5.gif

אבל את המורה האהובה עליי.
לוב יו ! ואל תיהיה בכזה לחץ גלצ´יקה.... תהני מהחיים. מהפורום הנהדר הזה שהוא שלך בעצם. ושאת מנהלת אותו במרץ רב, בעבודה קשה... ובצורה הכי טובה שיש. ותהני מהעובדה שכולנו אוהבים אותך פה.... (אני לא טועה נכון?!?!
) וכולם מכבדים אותך ואת הדרך שבה את מנהלת את הפורום. אז תשמחי יקירתי. ותחייכי.
- מתאים לך! חיבוק גדול לך, ולכל חמומי המוח והמעוצבים כאן...
*איה, לא לתקוף אותי בבקשה !!!!*

~*~gaL

New member
../images/Emo13.gif

לאב יו טו! *מתה מהמחמאות* יוווו...
תודה מתוקה!

טוב אז אחרי...

שיחה ארוכה וניסיון שכנוע של נטע ומעין אני עומדת מול כולם ומכפרת על טעויותי(או מה שזה לא יהיה) סליחה לכל מי שפגעתי בו בלי כוונה -גם אם הוא לא הבין את הקטע עם קצה המנהרה!!!! אין לי שום דבר נגד לוקה אחרי הכל אני גם רוצה ליהיות שחקנית וזה מעין אחווה כזאת בין שחקנים למרות שזה גם המחיר ששחקנים משלמים(אחרי בירבורי שכל הנה תרגום:שחקנים רגילים לביקורות מכל סוג שהם וגם ממעריצים אז לא לדאוג גוראן! אתה השחקן הקרואטי הכי טוב שיצא לי לראות מבין כל השחקנים הקרואטים הי שם בעולם!) אז הנה נגמרה הבעיה שנמשכה יומיים עם טון הודעות נעצה למיניהם!!!! אבל זה נשכח!!!

mya 6

New member
חסקל...

שולם שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם!! ועוד משהו.. נעצה=נאצה!!!!
!! שני, תחכי לי בפינה עם השוט!!!! בי בי!

ERerERotem

New member
*חסקל* ......

כל הכבוד אחותי. שיחקת אותה. וזאת באמת נקודה לזכותך. אני יודעת שזה קשה לעמוד מול פורום שלם ולהגיד "טעיתי" או לבקש סליחה. אבל עשית את זה ועשית את זה בגדול. אז.... welcome לפורום המ-ד-ה-י-ם הזה, את מ-מש תהני פה. ולפי ההתנצלות שלך אני כבר מבינה שאת מתאימה לכן בדיוק. כי כאן יש רק אנשים חייכניים ונחמדים. אז תמשיכי את המסורת. ותמשיכי לחייך.
*דרך אגב - קוראים לי רותם. את כל הפרטים עליי (אם באמת באמת באמת משעמם לך) תוכלי למצוא בשירשור אחר מתחת !!!!*

נטע200

New member
הידד, היאח!

איפה טל מוסרי שצריכים אותו? -זה סימן בשבילי, זה סימן בשביל כולם, זה סימן שיכול לעצור את העולם, זה סימן שאומר, אנחנו משלימים, זה סימן שלא ראינו שאנחנו מגזימים- ועכשיו באווירה חינוכית זאת- כולם ללכת מכות!

למעלה