אני חדשה כאן

אני חדשה כאן

אתם יודעים?בדוגרי ראיתי רק כמה פרקים ופספסתי את ה2 פרקים שדווקא אותם רציתי לראות אבל אנחנו סותים מן הנושא! הקיצר על הפרק הראשון שראיתי ידעתי... כן אני מדברת על ג´ון ג´ון אהובי משכבר הימים וכן יש לי מריבות ומחלוקות קשות עם שני חברותי הפסיכיות נטע ומעין שמנסות גם לדרדר את שני לצד הגוראני שבה(ד.א.-הוא לא קיים! חבל לנסות) אז כעת אני יביע את מחאתי או מה שזה לא יהיה! אני קארבית גאה כן יצאתי מהמיטה!אנשים! בואו כולנו נעזור כוחות מול ה2 בנות שעדין לא נגלה אליהן האור! בוא נעזור להם להגיע לקצה המהרה שבה קרטר ואבי נמצאים יחדיו! ולוקה נמצא עם אישתו בקרואטיה הרחוקה!(הרחוקה מסין למי שיש לו בעיות התמצאות קלות) ונחיה חיים מאושרים נטולי ספוילרים(*עיין תחת ערך הודעה של SHANY) וקצף בפיות! באתי לשים לזה סוף הצטרפו אלי!!!!!!!!!!!! אני קארבית גאה!

שלמונזה

New member
הללללללללו אני מבקשת

חדשה וכבר מתחילה לעצבן??? נטע איכה?????????????????????? לוקה שולט שולט שולט!!! לא כדאי לעצבן אותי (מנסיון)! ובעקבות בקשות של אנשים כאן אני לא יורדת על הזוג המבחיל בעולם אז אני מקשת לשתוק לגבי אהובי, קפיש??? ככה מורידים לי עצבים שעה לפני שמארק גרין אחרון הרופאים השווים הולך לעולמו, ובמסתוריות חוזר לחיים כדי לככב בפרק שאחרי GO LUKA!

בואי אני יגיד לך משהו....

אני לא חדשה פשוט לא היה לי מה לרשום בכותרת דבר שני זכותי להגיד מה שאני רוצה אני פשוט מעדיפה את קרטר אבל לא אמרתי דברים רעים על לוקה ודבר שלישי את לא מכירה אותי ואל תנסי אפילו לחשוב לאיים עלי כי את לא יודעת מי אני ולא כדאי לך גם להכיר את הצד הזה שלי כי סך הכל אני ידידותי ונחמדה לבריאות אז את יכולה להפטר מהגישה האנטיפטית שלך! קפיש???

נטע200

New member
חסקל!!!!!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אני מתביישת בך! ילדה! את ראית אולי 3 פרקים של אי.אר! אני כולי זעם ועצבים! מה זאת אומרת להראות לנטע ולמעיין את האור?! סליחה?! אני הייתי לובית, אני עודני לובית, ואשאר לובית לנצח למרות הדעה האינפנטילית שלך!
לאף אחד פה אין בעייה אם זה אז לך על אחת כמה וכמה לא צריכה להיות! בלעדי ובלי מעיין סביר להניח שלא היית רואה את הסידרה הזאת וכמובן לא היית מכירה את הפורום הזה אז בבקשה ממך: הש! ואת חושבת שאנחנו מנסות לשכנע אותך לאהוב את גוראן? טעות בידיך! אנחנו מדברות עליו 24/7 מרצוננו החופשי ובלי שום קשר אליך. ושוב:
ושלמונזה- הנני! ואני אגן בחירוף נפש על כל שרידי הלובי שיש על מנת לשמר ולהראות בגאון לדורות הבאים. וחסקל באמת לא כזאת מזיקה לבריות אבל ברגעים כמו עכשיו היא מצליחה אהמ... איך להגיד את זה בעדינות: לעצבן!!!!!!!!!

mprb

New member
אנשים...

מה עובר עליכם??? תרגעו! זה לא פורום של עצבים.

המממ

New member
שוב התחלנו?

די כבר עם הויכוחים על הקארבי והלובי! אתן לא חושבות שזה קצת ילדותי? אחרי הכל, לא אתן מקבלות את קרטר או את לוקה. רק אבי. והיא תקבל בשמחה את כל מי שהתסריטאים ירצו שהיא תקבל בשמחה... טוב? אז אנא מכן, הפסיקו להתנהג כמו מעריצות בנות 13 שרבות מי הכי טוב. זה טוב וזה טוב. הכל תלוי בנסיבות. וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

ERerERotem

New member
רגע רגע רגע.....

מה רע במעריצות בנות 13 ??? אני בת 13.
נעלבתי ממך ילדה. נעלתי מאוד. יש להזכיר שהערצה היא לא קשורה לגיל או למין. אני יכולה להעריץ גם אם אני בת 5. זה לא משנה. ואני מזה נעלבתי אין לך מושג..... בכל מקרה. אני אוהבת את קרטר, אתם את לוקה. אבל כולנו כ-ו-ל-נ-ו אוהבים אי.אר וזה אמור לאחד אותנו. אל תריבו. בבקשה. זה עושה לכולם כאן רע. בואו נסיים את כל זה כאן ועכשיו טוף?

שלמונזה

New member
כל הכבוד נטע!

אישית אני לא באתי לריב עם אחד מה שרשמתי היה ברוח טובה ואם זאת שרשמה לא רוצה לקבל את זה זה ממש בעיה שלה לא שלי! אני חולה על לוקה שלי וקרטר לא מעניין אותי ממטר.

הולי מקרולי!

דבר ראשון, רילקס דבר שני *אפצ´י* אל תתחילו עוד פעם את אותה המריבה קארבי/לובי קרטר/לוקה דבר שלישי- אני מרגישה כמו מלפפון!
אה וקיבלתי 100 בבוחן בלשון- וכמובן שאני עדיין מרגישה כמו מלפפון

נטע אני מבקשת

ראיתי יותר פרקים ממה שנדמה לך! ודבר שני ידעתי על קיום הסדרה עוד לפני שהכרתי אותך ודבר שלישי לא אמרתי שאת מנסה לשכנע אותי אלא את שני גל עיין תחת ערך מצגת חם ויפת! ודבר רביעי: הספקת כבר להרעיל את כולם? כל אחד יודע על הקטע של לובי וקרבית?את משוגעת?את חולה?יש לך תומר?

mya 6

New member
חסקל מתוקתי..

תגזימי הגזמה פרועה לחלוטין! משוגעת? חולה? את מודעת לכך שאלו מילים קשות ביותר שאת אומרת לילדה שפויה לחלוטין.. (האשמת שווא כבר הזכרתי??) ודבר אחר: את פסיכית!!!! בעצבות ועצבנות רבה: מעיין!!

mya 6

New member
חסקל...????

אני המומה מעצמך....! איך את אומרת לי את זה...? ועוד בצורה כזו- ישר בפרצוף שלי.. חסקל- למה לא רמזת לי קודם?!!? אז היינו יורדות ממך!! ביג דיל!! אבל בצורה כזו!! מה זה החרם הכלכלי הזה "בוא נעזור לשתי הבנות שעדיין לא נגלה אליהן האור" (?????)... מה זה זה??? ג´ון ג´ון אהובך?!?!?!? ממתי בדיוק?? וד"א סותי= סוטים.. (סורי לא יכולתי לשלוט בעצמי..!) חסקל- נפגעתי עד עימקי נשמתי!!! בעצבות רבה-מעיין!

נטע200

New member
נכון

אבל גם הדעות האלה צריכות להאמר בגבולות מסוימים.... נ.ב- חסקל, את המושג לובי וקארבי אני לא המצאתי.... זה לקוח מגדולי פורומי עולם של אי.אר ועוד משהו- חסקל, שלחתי לך מסר במסרים וכאן אני מסיימת את הוויכוח הזה

mya 6

New member
אבל מה שהכי עיצבן אותי זה..

ה"באתי להשים לזה סוף" זה שלך.. מה ´כפת לך שאנחנו לוביות?? זה מפריע לך לישון בלילה או משהו?? וסו וואט אם קרוטיה היא "הרחוקה מסין למי שיש לו בעיות התמצאות קלות".. היא עדיין ארץ כ"כ מדהימה!! וד"א כמה פעמים באמת ראית את הסידרה הזו.. אבל באמת?? וכן- אני ונטע פסיכופתיות.. כן אני רואה את זה.. אני ונטע קושרות את שני לכיסא פותחות לה את העיינים ומטפטפות לה טיפות כדי שהיא לא תוכל להזיז את העיינים שלה מהמסך ועושות לה שטיפת מוח..אך, אלו היו זמנים... (לקוח מתוך "התפוז המכני" למי שלא יודע.. ואני לא ממליצה לאף אחד לראות את הסרט הזה!!!)... תעשי לי טובה חסקל.. שני ילדה גדולה את לא חושבת?? אם היא לא אוהבת את גוראן היא ממש לא חייבת ואם היא כן- מה טוב! זהו- בזה אני חותמת את הדיון החסר היגיון הזה.. באי הבנה מוחלט וכאוס שרירותי- מעיין!

ERerERotem

New member
מה שאותי הכי עיצבן....

מיועד ל - "אמממ..." זה הזילזול הזה במעריצו בנות 13. מה קרה? מה אנחנו לא מסוגלות להבין? אנחנו קטנות מדי בשביל להבין? אנחנו לא יכולות לאהוב משו´ באמת באמת עם כל הלב והנשמה רק בגלל הגיל שלנו? מצטערת אבל לדעתי אלו שטויות. אני בת 13 ואני אוהבת את אי.אר בדיוק כמוך אם לא יותר.... ואני לא אומרת את זה בעצבים. אני אומרת את זה כי מה שאמרת זה כמו קריאה גזענית שכל שחור היה נעלב ממנה. זה כמו קריאה שוביניסטית שכל בת הייתה נעלבת ממנה. זה כמו קריאה אנטישמית שכל יהודי היה נעלב ממנה. אולי אני מגזימה קצת בתיאורים אבל מאוד מאוד מאוד כאב לי שהכללת את כל בנות ה - 13 ככה.... בסך הכל כולנו כאן מאותה סיבה ואני חושבת, ואני מאמינה שאם היינו מסתכלים כל הזמן על הגיל הגזע או המין הפורום שלנו לא היה מגיע לצורתו הנוכחית. לא חושבת? אבל בכל מקרה אני לא רוצה להכעיר את האווירה כאן. רק רציתי להגיד בפתיחות ש.... אני רותם, בת 13 וגאה בכך, מאוד נעלבתי. אבל בכל מקרה קבלי
.... אני לא נוטרת טינה....
יום טוף ורגוע שיהיה לך.

ShanY15

New member
חסקל יקירתי!

רק נכנסת לפורום וכבר עשית מריבה המונית?! ממש כל הכבוד... סתם אבל לדעתי את טועה במה שאת אומרת שנטע ומעיין לא ראו את האור כי גם אם את צודקת וקארטר ואבי יהיו ביחד זה לא אומר שהוא יותר חמוד מלוקה! אני מציעה לך לשמור על דיסקרטיות מרובה יותר.... המלצה חמה... אה ולבנות ה13 שם:אין שום בעיה עם ילדות בנות 13 אחלה גיל.

למעלה