אני חדשה כאן.... שלום לכולם... קוראים לי רחלי ואני בת 20 מאזור המרכז...
ר רחלי ר1 New member 11/4/07 #1 אני חדשה כאן.... ../images/Emo9.gif שלום לכולם... קוראים לי רחלי ואני בת 20 מאזור המרכז...
ר רחלי ר1 New member 11/4/07 #6 היי תודה... אני יכולה לספר על עצמי שאני מאוד אוהבת בע"ח (בעיקר סוסים),לקרוא ספרים,מוזיקה... ו... אני נהגת חדשה,עברתי טסט לפני שבוע וחצי בערך... (ואני עדיין מתרגשת... | )
היי תודה... אני יכולה לספר על עצמי שאני מאוד אוהבת בע"ח (בעיקר סוסים),לקרוא ספרים,מוזיקה... ו... אני נהגת חדשה,עברתי טסט לפני שבוע וחצי בערך... (ואני עדיין מתרגשת... | )
D danielo18 New member 11/4/07 #10 זה שם של סבתא בת 80. היום כל מי שלא קוראים לה פרח/ענבל/קוראל לא נחשבת.
C Cobe Anan New member 11/4/07 #13 אורטל זה שם של מוכרת בפיצוציה../images/Emo6.gif סתם.. זה יכול להיות גם שם של מוכרת בחנות בגדים.
B b0redavid New member 12/4/07 #21 אוקיי, די, לא - כולכם טועים!! אתם רוצים לדעת למה רחלי זה שם מצחיק? מוכנים? כן? כי אני קבעתי. עכשיו שקט.
אוקיי, די, לא - כולכם טועים!! אתם רוצים לדעת למה רחלי זה שם מצחיק? מוכנים? כן? כי אני קבעתי. עכשיו שקט.
מ מ י ש ה י20 New member 12/4/07 #23 דווקא רחלי זה שם חמוד של בנות עדינות (ויפות בד"כ... לפחות כל אלה שאני מכירה... ) אבל מה זה דיויד???