יש לי פרץ נוסטלגיה של דובוני אכפתלי באמת למה אין את זה ..בטח אין להשיג פרקים של זה ברשת בעברית
ר רוןרוןרון New member 12/3/04 #20 יש לי פרץ נוסטלגיה של דובוני אכפתלי באמת למה אין את זה ..בטח אין להשיג פרקים של זה ברשת בעברית
ח חנווששש New member 12/3/04 #19 בהצלחה היום!!!! שיהיה בהצלחה לכוכב נולד 2 היום!! אבל ברור שלו נשכח את הכוכבים המדהימים מהעונה הראשונה גבסו שליטה! אגב, אני חדשה... אבל אני מכירה מכאן כמה... לאב יו...חן
בהצלחה היום!!!! שיהיה בהצלחה לכוכב נולד 2 היום!! אבל ברור שלו נשכח את הכוכבים המדהימים מהעונה הראשונה גבסו שליטה! אגב, אני חדשה... אבל אני מכירה מכאן כמה... לאב יו...חן
• •• Queen nuli •• New member 13/3/04 #28 חנצ'ו../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif כפרהה ברוכה הבאה
G ganitav1 New member 13/3/04 #27 היי אני חדשה פה../images/Emo23.gif ואני חולה על נינט טייב המדהימה!! מקווה להכיר פה ילדים שאוהבים אותה גם..וגם כאלה שסתם אוהבים לראות כוכב נולד.
היי אני חדשה פה../images/Emo23.gif ואני חולה על נינט טייב המדהימה!! מקווה להכיר פה ילדים שאוהבים אותה גם..וגם כאלה שסתם אוהבים לראות כוכב נולד.
ט טיטול לא נקי New member 13/3/04 #29 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif