אני חדשה כאן

דריה202

New member
אני חדשה כאן ../images/Emo13.gif

היי בנות! אני חדשה כאן, ולמען האמת גם חדשה כחברה של חייל, חבר לי התגייס רק לפני חודשיים... אני מניחה שחיפשתי לראות אם יש עוד מישהי שמבינה אותי כשמתקרב חמשו"ש והחבר סוגר שבת בבסיס... התגובות כאן מוציאות לי את המילים מהפה, לפחות יש אחיות לצרה

XxMidnightxX

New member
היי..

אני אביטל 17 גם דיי חדשה בלהיות חברה של חייל...הוא התגייס לפני שלושה חודשים לחייל האוויר..קורס מכ''ים ברוכה הבאה.. ספרי על עצמך קצת..

ענבל1693

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

הגעת בדיוק למקום הנכון !D: כל בעיה שיש לך או כל חוויה שאת רוצה לשתף ולספר את מוזמנת בחום D: איפה הוא משרת? אני גם חדשה בעניין הזה של החבר החייל הוא התגייס רק לפני חודשיים...וזה עדיין לא קל ככ אבל אין ברירה זאת תקופה שחייבים לעבור

דריה202

New member
אז ככה...

שלום לכולן! אני כמעט בת 20, חבר שלי בשריון, התגייס באוגוסט אחרי שנה של מכינה.. הוא דווקא די מבסוט, הוא רצה להגיע לשריון, ואני מאד מאד שמחה שטוב לו, אבל אין ספק שלדבר עשר דקות ליום, לפעמים גם ב1 2 בלילה זה ממש לא קל... לא שאנחנו מהזוגות האלה שכל שניה חייבים לדווח אחד לשני מה קורה, אבל כן הייתי רגילה שכשקורה לי משהו, כשאני עצובה, כשאני שמחה, הוא שם בשבילי...הוא שותף לחוויות שלי, ואני לשלו. המחשבה הזאת שהוא פשוט לא זמין ממש ממש קשה לי, אני מרגישה שאני עוברת דברים לבד, וזה הופך אותו לחבר של פעם בשבועיים שלוש. מה שעוד יותר קשה זה שאני מוצאת את עצמי כבר רגילה לזה שאני לא יכולה לשתף אותו במה שעובר עליי, ואז גם כשמגיעה הזדמנות לשיחה אני פתאום אני קצת משתתקת, קשה לי פתאום לשפוך את כל החוויות של השבוע, לתמצת הכל לעשר דקות.... אבל כן כן, אין ספק שזו תקופה שחייבים לעבור, ואולי אולי בסופו של דבר היא גם עושה קצת טוב לזוגיות, יש גם משו נחמד בזה שכל שיחה משמחת וכל פגישה מרגשת, ולא לוקחים אותה כמובן מאליו... תהיו חזקות בנות! חבר של מי יוצא שבת?

GrowingMadness

New member
שלי בבית כבר משלישי ../images/Emo9.gif

ומה שבטוח זה שזה באמת עושה טוב לזוגיות. להתגעגע מידי פעם ולהעריך כל שניה שלכם ביחד בסופשבוע..

למעלה