אני חדשה ו....

אני חדשה ו....

רציתי לדעת את מי אתם מעדיפים, את רוס או דין ורורי (שחכתי איך אומרים את זה ב"שפה" שלכם...) אני מעדיפה את דין החתיך, החמוד, ההורס, והגבוה (לא כמו ג'ס הגמד!!!!!)

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo11.gif

אני מזהירה אותך שאת הולכת לזכות עכשיו בהרבה תגובות נזעמות.
סתם, אנחנו חביבים, ו... וולקאם!
דבר ראשון, דין ורורי זה דרורי, לידיעתך הכללית.
ואני מעדיפה את רוס!
למה? וול, ג'ס הרבה הרבה הרבה יותר שווה (
) וגם המערכת יחסים בין רורי לג'ס הרבה יותר מעניינת מזו בין רורי לדין!
אבל, איש איש וטעמו / על טעם ועל ריח אין להתווכח / ווטאבר אז... אני לא רוצה להיכנס לוויכוח מי יותר חתיך...
תהני כאן

תומכת בדעתה של ירדן..

גם אני מעדיפה שג´ס ורורי יהיו ביחד.. כי מתי שדין ורורי ביחד הם סתם משעממים.. חוצמזה התפקיד של דין זה רק להיות החבר של רורי.. חוצמזה אין לו חיים.. חח בלי להעליב את מעריצותיו של דין..

לאנה

New member
../images/Emo2.gif

חסה וחליל
*לוחשת לדנוש - נכון...?, כלומר, היית טרורית...?
*

PURPLE CHICKEN

New member
כן אבל...

זאת אומרת, תמיד חשבתי שהיא העדיפה את דין על ג'ס...
הו וול, טוב שכך!

לאנה

New member
אני דווקא זוכרת אותה כאשא"דית...../images/Emo12.gif

וואו, זה מושג שלא השתמשתי בו המווון זמן...
ואכן, טוב שכך.

בננות!

אני אוהבת את טריסטן וג'ס אבל עד לא מזמן הייתי בדעה (ואני עדיין קצת חושבת..) שלרורי לא מגיע את טריסטן או ג'ס כי היא קרצייה ולא אהבתי אותה בעונה הזאת.. אבל בעקבות תמונות והנשיקה שהיתה בסוף העונה של ג'ס ורורי אני חושבת שהם די מתאימים.. וגם אני חייבת להודות שטריסטוש לא יחזור כנראה.. עד כמה שאני אוהבת אותו
ודין נודניק ואני לא אוהבת אותו ורורי ודין כבר משעממים ביחד.. רורי צריכה חידוש..

PURPLE CHICKEN

New member
לול! בננות! ../images/Emo94.gif!

עזבו, אני תמיד ככה בשעות האלה, למרות שהיום זה התחיל לי יחסית מאוחר...

שני דברים:

1 -
ות! הזכיר לי חלק מהחתימה שלי
2 - אתם יודעים שדווקא יש סיכוי שטריס יחזור...? הוא גם אמר את זה באיזשהו ראיון.

../images/Emo13.gif ../images/Emo94.gif

מותר כבר לצרוח?? יהייייי!!! איזה מאמיייי אני מקווה שהוא אכן יחזור!! ויום אהבה שמח!.. למרות שזה לא קשור.. חח

וולקאם!../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני מיכל, ולשאלתך: מבין רוס ודרורי, כמובן שאני בוחרת ברוס! אולם, כדאי שתדעי, אני טרורי (טריסטן+רורי) מושבעת! There's still hope.

S

sexyגירל

Guest
אני טרורי../images/Emo70.gif

וזהו!! לא דין ולא ג'ס,רק טריסי שלי!! אניווי מביניהם.. אני לא יודעת כי שניהם מתוקימים אבל.. טובב נו רוס...

ברור שרוס!!../images/Emo23.gif

ג´ס מדהים!!
ואני גם חושבת שהוא עשה את הסדרה הרבה יותר מעניינת.. זתאמרת, כמה זמן היא יכולה להיות עם דין ה... *לוגמת קפה ארומה* הגבוה הזה..?!

למעלה