אני חדשה בשטח

אני חדשה בשטח

אני חדשה בשטח עברתי ממקום אחר לחלוטין החוקים השתנו אינם מוכרים אני פוגשת כל יום המון אנשים חדשים רובם גברים רובם אינטיליגנטים ומחוייכים מתוקף תפקידי מדברת איתם על זקפות אם כי אני רק אשת מכירות מכירות ודיבורים הכל כשר לחלוטין תמים ומקצועי אבל אחד מהם אחד מהגברים שפגשתי אינו יוצא מראשי שוב ושוב נזכרת כיצד ישבנו בחדרו זה מול זה ובאמצע ניצב שולחנו הוא ניצל את זמנו איתי לפסק זמן מן העבודה המפרכת והוציא משהו קטן לנשנש היה נינוח לידי וחייך דיברנו קצת סמול טוק קצת לעניין קצת שאלות ובירורים וקצת הבטחות עד לפעם הבאה ובלילה בביתי במיטתי עם אישי, אהובי חשבתי שוב עליו חשבתי כיצד בפעם הבאה לא אשב בכיסא מולו אלא על השולחן ממש לידו ואלבש חצאית קצרה וגופייה קטנה ללא חזייה ואדבר מקצועית על כל מוצרי המכירה אך רגלי יפתחו מעט לקראתו ופטמותיי יעמדו דום כי קר שם תחת מזגנו ואומר לו כי חשוב לי חשוב לי שיאמר שיקנה את המוצר ואסביר לו במילים קרירות מה עליו לקנות ובתוכי הבעירה מתלקחת עוד רגע ואני צורחת קח אותי האינך רואה??? האינך מרגיש??? האינך מריח??? את כל התשוקה בוערת את הרצון העז שלי ליידך את הרצון העז לדעת שגם אתה רוצה שגם אתה עוד רגע מתפוצץ??? זרוק אותי על הריצפה הרם חצאיתי חלוץ שדי הילדותיים, המתריסים וחדור אלי! זיין אותי חזק כל כך חזק בכדי שאדע שאדע שגם לך זה חשוב לרכוש את המוצר המוצר הנהדר שלשמו באתי ואז כאילו כלום נקום ונתלבש נסתרק ונסתדר ואנשק את מצחך כאילו הייתי אמך ואומר לך שלום עד לפעם הבאה...

nasooyy

New member
../images/Emo13.gifאין חוקים במכירות, אה?!

צרפת למוצר חבילת הטבות משובחת... יפה! (-;

למעלה