אני חדשה בפורום!!

אני חדשה בפורום!!

אתם לא תאמינו כתבתי כאן הודעה עם איזה 500 שורות והכל נמחק!!!! אני כותבת אותה שוב כי היא ממש חשובה... אני חדשה כאן ואל תדאגו עוד מעט אני משנה תשם שלי (כי השתמשתי במשתמש של אח שלי....) עוד מעט יש לי בגרויות במחול ואחת הבגרויות זה בגרות בקומפוזיציה-אני צריכה להכין ריקוד (מודרני) שבריקוד ישתתפו אני ועוד כמה רקדניות (בערך 5) אז ככה : אני צריכה רעיונות ל: נושא לריקוד\מוזיקה\בגדים ותפאורה מקוריים וקשורים לנושא\מי שטוב בלהסביר תנועות במילים -תנועות מקוריות ומיוחדות גם אם זה תנועות שאתם המצאתם אני כבר אמצא דרך לקשר אותם לרעיון של הריקוד\המלצות של להקות שאתם מכירים וחושבים שכדאי לי לקחת מהם השראה\טיפים או כל דבר אחר שאתם חושבים שכדאי לי לדעת לפני הבגרות! עוד בקשה אחת קטנה -לכל מי שמירושלים-אם אתם גם עושות השנה בגרות במחול וצריכות רקדניות לקומפוזיציה בבקשה דברו איתי בפורום או באייסי אני אשמח להשתתף בבגרות (זה יתן לי הזדמנות לראות איך זה להשתתף בבגרות לא בתור נבחנת) נ.ב -אני רקדנית בלט קלאסי מקצועית אז אל תפחדו לתת רעיונות לתנועות "קשות"

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בקשר לבגרות שלך..תחשבי על נושא שמדבר אלייך. אני יכולה לתת לך דוגמאות מבנות בסטודיו שלי.. 1.גבולות 2.אלימות בילדים 3.מוות(מאד אופטימי
) 4.נשים בהצלחה!

תודה

אמממ תודה אבל הנושאים האלה די חרושים גבולות זה נושא יפה אבל יש לי חברה שעושה משהו שמזכיר את זה-נישואים. אז תמשיכו לענות לי לא רק בשביל נושא (שזה הכי קשה למצוא) גם בשביל מוזיקה ותנועות וכו' תודה!

Tomleen

New member
חחחח

גבולות - אסתי? אלימות בילדים - נועה? מוות - לא זוכרת.. נשים - זה היה פמיניזם נראה לי - אחת חמודה כזאת, קטנה..? ברח לי השם..

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

את המוזיקה\תפאורה\תלבושות תתאימי לנושא ולא ההפך ובקשר לתנועות את צריכה שהם יבואו מתוכך (ולא לקחת סגנונות של אחרים) לפי מה שאת מרגישה לנושא (זכרונות,רגשות...) ומצטערת אבל כל הנושאים שאני חושבת עליהם נדושים ודפוקים ולא מקוריים

בלרינה24

New member
ברוכה הבאה...

אני כרגע בכיתה י' ושנה שעברה בכיתה ט' במגמת מחול בחטיבה היה לנו מעיין הכנה כזאת לבגרויות וכל אחת עשתה ריקוד עם עוד 5 בנות וזה היה ממש מקצועי עם מוזיקה תלבושות וכ'ו והופענו אחר כך באולם וכל זה.. אני עשיתי על נושא מופשט שהוא רעש ועוצמה ולקחתי מוזיקה אפריקאית כזאת ויצא מגניב לאללה!! אם את רוצה עוד פרטים אני אשמח לעזור לך

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifמה זאת אומרת נושא מופשט?

במילים אחרות, בלי נושא?

בלרינה24

New member
לא.. ממש לא..

נגיד נושא לא מופשט זה: אונס, אלימות ו'כו נושא מופשט זה: רעש, עוצמה, שמחה וכאלה

היי כולם...♥

היי...קוראים לי ספיר...אני משוהם!♥ האמת שכמה בנות מהפורום (בר ודנה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת-!) אמרו לי שהן בפורום הזה...! אז החלטתי להכנס ולראות מה יש כאן... קראתי כמה תגובות וראיתי אנשים שנראים לי ממש חמודים!!!!!!!!!!! אז זהו הצטרפתי לפורום!! מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!♥♥♥ מ ו א ה

dancer111

New member
ואני השתתפתי..=]

למרות שהייתי בח' ולמרות שהוצאת עליי את כל העצבים שלך.. =] ויש לי נושא, מוזיקה ו16 ספירות לריקוד שלי =]=]

בלרינה24

New member
חחחחח

"16 ספירות" תהיי בריאה יש לך עוד המוןןןן ותאמיני לי שאת גם תוצאי את העצבים שלך שתיהיי ממש בלחץ ועכשיוווווווווווווו את מספרת לי מה הנושא שלך!!

איזה מגמה שווה

איזה מגמת מחול שווה יש לך -איפה את לומדת? וגם הנושא מממממש מקורי בטח יצא מזה יפה:)

בלרינה24

New member
בהחלט מגמה מעולה!!

אני למדתי ברעננה בחטיבת הביינים רימון... וכרגע אני בתיכון אוסטרובסקי גם במגמת מחול... והיה ממש קשה לעזוב את המגמה הקודמת..:( והריקוד באמת יצא ממש יפה.. מלא קפיצות, מהיר סגנון אפריקאי כזה!

למעלה