אני חדשה בפורום!

אני חדשה בפורום!

שלום, שלום:) אני ממש שמחה להיות פה, הרגע בדיוק סיימתי עם כל הקטעים הטכניים והפרוצדוראליים כדי להימנות על המגיבים פה.. אני ילדה דתיה בת 23 שרק המוצ"ש האחרון שהרגשתי שקצת עצוב לי, השכרתי דיוידי של דוסון קריק כדי שיהיה לי טוב:) (הולך עם גלידה...) וכך עם צאת שבת ישבתי לי וניסיתי ממרום שנותיי להתחבר שוב לנעוריי עתירי ההורמונים. אני ממש זוכרת את דוסון קריק כאהבה ראשונה...הטקסטים השנונים, הנוף המדהים והשירים הקסומים ובעיקר הריקושטים שעפים בין הצעירים המוכשרים האלו: פייסי הנמרץ והשובה, ג'ן הכ"כ מיוחדת ושונה (מזכירה לי נערה גותית וכואבת), הבחורים של ג'ן....(וואהו) ואנדי שממש גורמת לחבב אותה (המיוחד החיבור בין פייסי לבינה). דוסון, פשוט מושלם. הוא כזה פלספן כמו שאני אוהבת, אבל מעבר לזה! הוא ממש דמות מתחבטת ומתייסרת, והוא לא רק ילד מקורי ואיכותי! הוא גם חבר טוב, הוא נלהב ולא ציני מיובש, הוא תמים ומשתוקק לאהבתה של ג'ואי והוא פשוט ילד חמוד, אין. זה גורם לי ממש לייחל לדברים כאלו שוב. לסדרת נעורים עשירה בטיפוסים צבעוניים. לצעירים שעוד אוספים פריטים של פארל ג'אם, או של קולנוענים, שמשקיעים בלי סייגים באהבות שלהם. לחברות אמיתית, לדיונים סוערים ברומו של עולם אל תוך הלילה, לאגמים מוזהבים, לסולמות שמובילים אל חלונות חדרם של אנשים, ובעיקר: לאהבות נעורים. ויוה לה דוסון קריק. נ.ב- ובעצם מטרת ההודעה: בחנות היה רק דיוידי אחד להשכרה. דיוידי אחד!!! שכולל רק 4 פרקים, מכ-ל העונות של דוסון קריק וזהו! היכן משיגים יותר מזה? תודה.

ברוכה הבאה!!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

אני ממש מסכימה עם כל מה שאמרת על הסדרה,אולי חוץ מהקטע על דוסון...
את הDVDים של כל העונות של דוסון קריק ניתן לרכוש באינטרנט(amazon וכאלה),ויש גם אתר ישראלי אחד שמוכר אותם(אין לי כרגע קישור,אבל אני בטוחה שעוד יביאו לך כאן..). מקווה שתישארי איתנו
ואגב.. ערוץ 10 משדר שידורים חוזרים של כל הסדרה מהתחלה(אנחנו כבר בעונה השנייה),ביום שישי אחה"צ. אז את יכולה לכוון הקלטה או משהו

doron g3

New member
מזדהה עם כל מילה ומילה

טוב, אולי חוץ מהילדה דתיה וכל זה...
אבל באמת קלעת בדיוק לדברים שאני אוהב בדוסון קריק. ברוכה הבאה
בקשר ל-DVD ראיתי פה ושם את ה-DVD של העונה הראשונה מסתובב, בחנויות מוזיקה וכאלו, באוזן השלישית אם אני לא טועה יש. בקשר לשאר העונות, זה כבר יותר בעייתי ופרט לעונה השנייה, די מיותר...

DAN1EL

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo97.gif

זאת בהחלט היתה סדרה מדהימה, שאת הקסם שלה עדיין לא הצליחו לשחזר מאז. מזדהה עם מה שכתבת. :)

אהממ....

נכון. ממש מצער אותי שאין אפשרות בין פלורנטין לבנות בראון להוריד גם את דוסון קריק בהוט וי או די, זה היה נפלא!!!!:)

למעלה