אני חדשה... אז...

earth

New member
אני חדשה... אז... ../images/Emo53.gif

שלום לכם... אני לא מאמינה בכלל שאני עושה את זה... כ בעיקרון זה דיי.. לא יודעת מה... אבל זה עובדה שאני מכורה... אני פעם הייתי נמצאת 15 שעות ביממה... ישנה 2-3 שעות בגללו וכל השאר הייתי בבית ספר.. לא הייתי מכינה שיעורים .. לא כלום! עשיתי את המבחן שלכם לבדוק אם אני מכורה. מן הסתם יצא שאני כן: "השימוש שלך באינטרנט יוצר בעיות משמעותיות בחייך. עליך להעריך את היקפן של בעיות אלה ולהתמודד איתן בהקדם האפשרי." -זה מה שהם כתבו לי... ואני מודעת לזה... אבל מה לעשות שאי אפשר להתנתק? ובאמת שמנסים... מה שאני מנסה לכתוב זה.. שהיה לי פעם אינטרנט... ופעם הייתה לי את ההתמכרות הרצינית.. ואז ניתקו אותי לחצי שנה (אחרי שעבר איזה 3 חודשים... אני זאתי שפחדה להחזיר אותו... אבל עכשיו החלטתי להחזיר כי חשבתי שכל זה מאחורי (אחרי חצי שנה בלי זה!) והתברר לי שלא... האמתי אני יותר מכורה לאייסיקיו מאשר לאינטרנט... אבל זה על אותו עיקרון... נראה לי... אקבל תגובות בשמחה! דנית.

שבילים

New member
מה שאני יכולה להגיד זה...

שאני מאוד מאוד מזדהה איתך ומכירה את המצב היטב. הנה עכשיו כבר 11:30 ואני מהבוקר מחוברת. טוב, עשיתי גם הליכה בין לבין, אבל כל עוד שהייתי בבית אני מול המחשב. וזה עושה לי עצוב...
אני רואה את הפורום הזה ואיך שהוא דמם היום ואני ממש מקנאה בשאר חברי הפורום שיכלו לא להיות כאן יחד עם ההתמכרות. אני משוטטת בטירוף בין הפורומים השונים. רואה אותם ריקים וזה עושה לי עצוב. אבל לא יכולה להתנתק. כי חייבת לברוח מהשעמום והריקנות והבדידות. מצטערת שאין לי מילים לנחם. כי גם אני מרגישה רע.

e-magine

New member
ברוכה הבאה earth

דעי לך שאת לא לבד בהתמכרות הזאת, בעולם יש מיליונים. אני מציע לך שתקראי קצת בעמודים הישנים של הפורום, וגם במאמרים שמופיעים באתר הבית שלי. ההתמכרות לאיי סי קיו היא סוג של התמכרות לאינטרנט, הסוג הקרוי התמכרות ליחסי אנוש וירטואליים. מה שאת מספרת מעניין, ולדעתי מוכיח את מה שאני תמיד טוען, (על סמך דעות מומחים) שהטיפול בדרך של ניתוק לא פותר את הבעיה. כי אחרי שהניתוק ייפסק, תהיי עוד יותר צמאה למה שלקחו לך, ובינתיים לא חיפשת את שורש הבעיה שמביעה אותך להתמכרות ולא טיפלת בה.

earth

New member
אני מרגישה טוב שאני לא לבד בזה...

אני עברתי פה על כל מיני הודעות... ולפני שעברתי עליהם הייתי בטוחה שאני כן לבד, ואם לא לבד, אז לא חשבתי שמצב אנשים הוא כמו מצבי... אבל הבנתי שטעיתי.. כן יש אנשים במצבי... וזה דבר שמאוד מעודד... רציתי לציין שהטיפול על סמך ניתוק באמת לא פותרת את הבעייה... אבל היא ממתנת אותה... כי עכשיו אני מנסה לצאת כל כמה שעות... רק כדי שהמצב לא יחזור על קדמותו, דבר שאני מרגישה שקורה כל פעם שאני נכנסת לאייסיקיו מחדש.... למשל שלשום... היה לי טיול ממש חשוב בתנועה שלי לקבוצה... אני כמעט לא יצאתי לטיול (של יומיים) כי לא הצלחתי להתנתק, וזה מסוג הדברים שהיו קורים לי רק בהתמכרות החזקה שהייתה לי פעם... אני ממש ממש מפחדת שתחזור לאותה רמה... (בסוף יצאתי בזכות חברה שראתה שאני לא מצליחה להתנתק... ובאה אליי הביתה לקחת אותי... -אנשים מודעים למה שהיה לי פעם...)

למעלה