אני חדשהה פהה=)כנסוו

אני חדשהה פהה=)כנסוו

אנשיםםםםםםםםםםםםםםםם שמיי תהילהה חיפיי מבארר שבעע וחולהה מתהה שרופהה דרוסהה מעולפתתת עלל א^ו^ש^ר^י ח^מ^י בבקשהה גיבווווווו לייייי אניי מתההה עלל אושרייייי אוהבתת אותכםםםםם <<<תהילה המלכעעע>>>

ברוכה הבאה כפרה../images/Emo13.gif

ברטכה הבאה נשמתי :] גמני חדשה פה.. ומתהההההההה על ערנוששש המושלםםם

...

חח כןן גמאניי חדשהה פהה את אוהבת את ערןן?!גםם חמודד אבלל איןן איחןןןן אני מתהה עלל אושירי ושורןן הםם החיים שליי כפרעלים יש לי תאיי סי שלהםם חיחיח

כל אחד והטעם שלו :]

אני על ערן.. איך שראיתי את הכתבה הראשונה שלהם נידלקתי עליו (אהבה ממבט ראשון חח) ואושרי חמודדד רצחחחח!! מאיפה לך תאיסיי שלהם? כנסי אליי נשמה.. 196567194

=)

אמ...השגתיי תאיי סי שלהםם מחברה שלי שמכירה אותםם... סיפורר ארוך אני יספר לך כבר איך תכנסיי אלי מאמי 333790629 וערןן חמודד.. אבללא יןן שרון ואושירי מעלפיםם כפרעליהםם טובב מאמי דברי איתי כבר

למה לשקר?

אין לאף אחד איסיקיו חוץ מאביחי...(יש לי אותו אז אני יודעת...) אז לא לשקר...והם אפילו אמרו בכבודם ובעצמם שאין להם... ושוב... ברוכה הבאה

טוב מאמי..

הוספתי אותך אבל אני לא רואה אותך ברשימה :\ איסי דפוקק קיצצ מותק נדבר כבר אני זזתי מפה :] לילה טוב אוהבתת

חח תיתיי כפרהה עלייך

תיתייי חיים שליי מה קרהה גםם אתת באתת לפו?? !קיצוורר אני אוהבתת אותך המוןן אחות'שליי.. אוף איזה באסה עם העזריאליי הזה חח ינעלל איאמאא שלהם.. קיצורר לובב יו.. _________________________________ אל תשכחו:שרון הוא בעליי.. מי שיערער י=ד=ק=ר= באוצ'

נויו'ש?

כעע כפרהה רציתי ממךך משוו אבלל זה לא לפה זה לאיסיקיו אז אם את יכולה דברי 'תי 325201492 באוצ''':-*

....

מאמי...חחח גמאני חדשהה ואיי שורןן ואושרייי שולטיםם אמאא אמאא איזהה מעלפיםםם אניי אוהבתת אותםםםםםםםםם יש לי תאיי סיי שלהםם כאייף ליי=)

.......

אושרי&שרון=========>>מעלפיםםםםםםםםם אוהבתת אןתםםם אמא אמאא איזהה שוויים יש לי תאיי סיי שלהם.. דבירי איתי כבר מאמי...

למעלה