אני חדשהה =כנסו=

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo45.gifזאת הטרדה!

וכן,לכל אחד יש מייל! אבל גם אני,עם כל האהבה לא מתכננת לבקש את המייל משום אדם שבעולם,זאת הטרדה ולפי דעתי זאת לא דרך להביע אהבה והערכה. רוצים את ידידיה,תנסו לפגוש אותו ותגידו לו הכל,אבל מייל,טלפון ולצעוק לו מתחת לבית זאת לא הדרך הנכונה.

shminia com

New member
../images/Emo45.gif

אני לא ביקשתי הוא פשוט סיפר לי:"יש לי את האימל של ידידיה אבל אני לא יכול להביא כי הוא לא רוצה שאפרסם אותו"

edenc1

New member
אני מגיב לכל הדיון הזה בהודעה הזו../images/Emo59.gif

יש לו מייל. יש לו מסנג'ר, ויש לי ICQ, אבל זה שמור אצלי ואני לא נותן. זה לא אישי כמובן, פשוט צריך לכבד את הפרטיות שלו. אפילו אני בעצמי שלחתי לו רק הודעה אחת, וגם זה כדי לבדוק אם המייל עדיין פעיל. אל תמשיכו את זה כי לבסוף ברור שכל השרשור ימחק וחבל... לא?

shminia com

New member
זה ששלחת את ההודעה הזו עכשיו

רק יגרום לעוד 1299 (חח..) אנשים לשלוח הודעות לקבלת האימל

edenc1

New member
אז לא נגיב להם :]../images/Emo59.gif

וזה רק אני או שעדיף למחוק את כל הסיפור הזה? (חוץ מההודעה של חן)

chen010189

New member
חחחח איך דפקת אותו עכשיו

אחד מציטוטיו: "אני לא מבין כלום במסנג'ר או אייסיקיו, אני לא מבין בכלל בדברים האלה" פעם אחת הוא אפילו שאל מה זה מסנג'ר
הוא או אבי חחחח אבי הכי קרע אותי: "פעם חשבתי שCtrl זה קטרל, ורק לפני כמה ימים הבנתי שאומרים קונטרול"

NAYTRVMD

New member
אבי תמיד אומר את זה...

ככה שנראה לי שכבר במשך שנה הוא אומר את ה"לפני כמה ימים" וזה בעצם תמיד! חחחח..אבל זה בכל זאת מצחיק!

לינוי92

New member
חח לא הוא אמר ככה../images/Emo26.gif

"פעם חשבתי שCtrl זה קטרן, ורק לפני כמה ימים הבנתי שאומרים קונטרול" חח איןן נקרעתי ממנווו

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואולי המנהלים יכולו לעזור לך בזה אם רק תכתבי סיבה

לינוי92

New member
כן הבנתי...

הבנתי שכותבים אודה=/ חח מי שרוצה לדעת בישביל מה הטלפון שידבר איתי בפרטית כי אני לא יכולה לפרסם את זה פה והילדה שרשמה שיש לך את המסנג'ר או האיסי שלו אז לא ממש נראה לי שיש לו איסיקיו,אבל בכל זאת תיצרי איתי קשר... במסנג'ר שלי- [email protected] איסי- 191183315 או בהודעה פרטית:)

edenc1

New member
אני בן, וזה כן שלו../images/Emo59.gif

הוא בעצמו נתן את זה
(ועל תשאלו איפה
) אבל הוא לא התחבר מאז שהזמנתי (כנ"ל על המסנג'ר). רק לאימיילים הוא עונה... ובכל זאת אני אזמין אותך במסנג'ר

לינוי92

New member
חח אופס סורי..

עכשיו אני יודעת שאתה בן:) ואני מחכהה שתזמין אוותי במסן...

chen010189

New member
תראי,

הייתי עוזרת. אבל אני לא יכולה לדעת למי אני נותנת את האימייל שלו. אני מקווה שאת מבינה אותי, שאני לא יכולה לסמוך על ה"מאוד מאוד חשוב, דחוף" הזה ב100% יש לו סיבה והאמת מוצדקת בהחלט שבגללה ביקשתי שהאימייל לא יתפרסם פה!

o r t a l13

New member
יש לך את האימייל שלו? ../images/Emo98.gif

אל תדאגי, אני לא מתכוונת לבקש או משהו

למעלה