אני חדשדושה

אני חדשדושה../images/Emo39.gif

היי לכולם!! שמי אניטה ואני די חדשה בפורום. אני בת 14 מפ"ת אני אוהבת להשתגע ולשגע...אני נערה די סתומה כי אני בלונדינית וכידוע בלונדיניות הן סתומות... מה שאני עושה אחרי הצלצול לשיעור בכיתה זה בדרך כלל: קודם כל להספיק להגיע לכיתה לפני הצלצול ואז לא לסתום את הפה אפילו לא לדקה אחת במהלך השיעור ולא לשכוח להספיק להעתיק שיעורים . מקוה להשתלב כאן במהרה אז תאחלו לי ב-ה-צ-ל-ח-ה

shiri-d

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ובהצלחה....

ודרך אגב, בלונדיניות הם לא סתומות..
יש לי חברות בלונדיניות

../images/Emo68.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo6.gif

איזה חוצפה !!! מי אמר לך שאת סתומה ?

ואני דנדשושה

שלום לכולם, אף פעם לא אהבתי את הקטעים האלה...אתם יודעים...להיכנס לפורום חדש שבו את לא מכירה אף אחד (אוף..זה קשה..בייחוד אחרי שסגרו את הפורומים שכל כך אהבת שמתוקף פרסום לא אזכיר את שמם אפילו שהם נסגרו?) ולהכריז על עצמך כעל החדשה. ושכולם יאחלו לך בהצלחה וכל זה...(בלי לפגוע באניטה המאוד מיוחדת אני בטוחה) תמיד חשבתי שהדרך הטובה ביותר להסתנן לפורום חדש וזר שאת לא מכירה היא לא בדרך הזאת. אלא בדרך של תגובה פה, תגובה שם..עד שכבר יתרגלו לשם המסובך שלך וישימו לב ש"היי, גם את כאן!" (זה נשמע מעורר רחמים? שיט, לא התכוונתי שזה יישמע ככה) אבל כמו שאתם רואים, לא עמדתי בעצמי. הייתי חייבת להכריז על עצמי...(כנראה אני עדיין אבלה בתת מודע על הפורומים היקרים שלי שנסגרו מחוסר תקציב...) תקבלו אותי יפה? בהצלחה לי? בהצלחה לאניטה, ותודה על הדקה שהקדשתם לי מזמנכם.

shiri-d

New member
אומנם הכרזת על עצמך, אבל עם לא שמת

אזז את גם הגבת על הודעה אחרת....
ברוכה הבאה
אני שירי... וחג פסח שמח לכולם....

למעלה