אני זקוק לקצת עזרה

gabriel59

New member
אני זקוק לקצת עזרה

שלום חברי הפורום אני זקוק לקצת עזרה תקופת היובש נירא לי ארוכה והתחנות נסגרות אצלי יום יום וזה אחר זה. כבר נשארתי בלי CANAL+ לפני כמה ימים. אני מחזיק במכשיר HUMAX IRCI 5400, Programer Milenium , כרטיס סילבר pic2card, צלחת 180 ל- ASTRA וצלחת 120 ל- hot-bird. יש אצלי תוכנה בשם Card master לתכנון כרטיסים ותוכנה Humax control center שכפי הנראה משמשת להחלפת הפאצ´ ביומקס. הפאצ´ שלי ישן מאוד (גירסה 2.08 אני חושב). לא החלפתי אותו כי פחדתי להרוס את היומקס בזמן הדקונו. היום איו לי בררה אם אני מעוניין לקלוט לפחות את מולטיויזיון נירא לי שצריך פאצ´ מתאים. לכן אני מבקש קצת הסבר על שלבי ה עדכון הפאצ´ ביומקס ואת הפאצ´ האחרון. האם זה יפטור את הבעיות שלי ואוכל לקלוט מולטיויזיון?. או שאני צריך לעשות דברים נוספים. תודה

7m7m

New member
אי אפשר לקלוט את מולטיויזן ותפסיקו

לבלבל את הראש וחוץ מזה הממיר שלך שווה לתחת

משה גמ

New member
יטמבל ,קולטים ופותחים ותוריד טורים

פה בפורום,אתה מתחיל להרגיז אותי,דירבלק.

מוישה תירגע . שלא יחזור המיקרה

כמו עים הבחור ההוא שהיצליחו לזהות את מקורו ויצרתה איתו קשר טלפוני ומאז הוא ירד למחתרת

../images/Emo91.gif אתה מתבקש למתן את צורת

ההתבטאות - מספיק לקרוא את רשימת ההודעות שלך בימים האחרונים ולהתרשם - שאתה צריך ל"הוריד הילוך" באופן התבטאויותיך בפורום. בבקשה .

ליאורש

New member
עם כל זה הבחור לא קיבל עזרה

קודם כל,אני הייתי ממליץ לעזכן את הממיר לפאטץ´ האחרון. אינך צריך לפחד - לא תהרוס את המקלט. אם זה לא יהיה טוב, תוכל להחזיר לגרסה הקודמת. לגבי קבצים מעודכנים - אנשי הפורום יוכלו לעזור. באיזו שיטה מדובר ?

למעלה