אני זקוק לעזרה.

Rounin

New member
אני זקוק לעזרה.

בזמן האחרון התענינתי בלמידת חיזוי העתיד, רצוי על ידי חלומות, אולי זה הפורום הלא נכון אבל אשמח אם מישהו יעזור לי. היו לי הרבה מאוד מקרים שבהם הצלחתי לחזות עתידות (מרחק של מספר ימים לפני האירוע, לעיתים נדירות זה שנים) ואני רוצה לשלוט בזה ! אני גם מעונין לדעת אם יש אפשרות לשליטה או קריאת רגשות או כאב של אנשים מרחוק. הרצון הזה בא לי בכיתה ט לפני שלוש שנים כאשר קרה לי משהו... היתה ילדה/נערה שאביה היה חולה קשה, והוא היה זקוק לאיזה ניתוח יקר או השתלת איבר (אני לא בדיוק זוכר) והנערה הזו עברה בין כל השכבות ואירגנה התרמה למען אביה בבית הספר. במשך הזמן התחלתי לרחם על הנערה. לילה אחד הלכתי לישון וחלמתי על אדם עירום הקשור ברצועות למיטת חולים או מיטה כזו ששמים גופות עליהם והאדם הזה השתולל ופרפר בזמן שגסס. ביום שלמחרת המורה שלי אמרה שאביה של הנערה נפטר בשולחן הניתוח.

../images/Emo39.gifאממ.....

אני גם שאלתי פעם על חיזוי בעזרת חלומות וארדן הציע לעשות כרית לבנדר:
תייבש פרחי לבנדר.
תיקח שתי חתיכות בד לבן מרובעות ותתפור אותן ככה שישאר פתח שדרכו תוכל להכניס את הפרחים (שמה שנישאר מהם זה יותר הגביעים שלהם, כמו סוכריות קטנות
). ואז אתה סוגר את הפתח הזה...מין הסתם...
את הפרחים אתה צריך להטעין באנרגיות, מה שאומר שאתה צריך קודם ללמוד להעביר אנרגיות (לתרגל כדורי אנרגיה) ולהיות מאוד מרוכז... בקיצר- זה לא בא כזה בקלות. יקח זמן עד שתוכל לעשות את הכרית הפשוטה כביכול הזאת.

Rounin

New member
שטויות

שטויות גמורות. אני צריך דרך לגרום למוח לעשות את זה בתבנית הניתנת לשליטה על ידי אימון המוח או משהו כזה. והאנרגיות היחידות שיש לי זה עוצמת קרב שהופכת ל....

ToryMaster

New member
טל, סליחה מראש

תגיד לי מה אתה בסדר? אז נכון, לא נראה לי שהשיטה של ארדן יעילה, בסך הכל, תטעיני פשוט את הכרית שלך, מה הקטע? אבל אתה בא ומבקש שיעזרו לך, וכשמנסים אתה זורק בפרצוף שזה "שטויות, שטויות גמורות?" אתה יודע מה אתה צריך לעשות אז תעשה את זה, שאל קצת יותר ספציפית אז יתנו לך תשובה שתתאים לרצונות המפונקים שלך

Rounin

New member
סליחה

טוב אז סליחה, אבל אני רציני ואתם עונים לי כאילו אנחנו בארץ הפיות. האמונה שלי בנויה בצורה אחרת לחלוטית !

Swicca

New member
אז כנראה שיש לך בעיה לקבל אמונות

של אנשים אחרים .....
מצטער מאוד שזה לא מתאים לך התשובה אבל במצב כזה לא תקבל הרבה !!!... בעעע

Rounin

New member
יש לי דבר אחד לומר ...

כאשר שני אנשים רבים על אמיתו של דבר הם יכולים לריב אלף שנים אבל תמיד אחד מהם טועה מראש מבלי לדעת. לכן בורות היא הגורם לקונפליקטים טיפשיים. אך של מי היא ????

ToryMaster

New member
אין ספק בתשובה

שלך, אל תיקח את זה לא נכון אנחנו לא אמורים לנחש שהאמונה שלך בנויה בצורה שונה לחלוטין אם לא מתאים לך מה שהציעו לך, תגיד יפה שזה אל מתאים לך ושאל אם יש הצעות נוספות, למה להיות קוץ?

../images/Emo39.gif אתה כל כך מגעיל.....

מה זה ההתנשאות הזאת? תלמד להסביר את עצמך יותר טוב, לשאול שאלות שיכוונו לתשובות שמתאימות לך כמה שיותר ותוריד את האף מהשמיים. תאמין לי שזה יעזור לך.

זו בדיוק הכוונה

לא אתה הקשבת לה ולא היא לך, בכלל התקשורת הייתה לקויה לגמרי. חבל להאשים אחרים בטפשות - קודם תסתכל במראה.

Rounin

New member
הפכנו לקומדיה !

עד לכאן זה הגיע ? אני כתבתי שאלה רצינית וקיוותי לקבל תשובה רגילה ואוביקטיבית. ומה אני קיבלתי ? אז כעסתי ואני מתנצל.

../images/Emo45.gif

אתה לא יכול להאשים אדם שמנסה לעזור לפי מיטב ידיעותיו. זה לא שהיא גרמה לנזק כלשהו והיא ציטטה אנשים שהיא חושבת לחכמים וטובים ממנה בתחום. אז יש סולחה?

צריך להתחיל באופן מסודר

אני מתייחס רק לחלק הראשון של ההודעה, החלק השני קצת רחוק עדיין. תתחיל מיומן של חלומות. לפני שאתה הולך לישון - תבקש לזכור את החלומות שלך. לאט לאט, תוכל לראות כי יש סדר והגיון מסויים. טיפים אולי גם תוכל לקבל בפורומי "חלומות צלולים" למיניהם. ישנו גם ספר הקרוי Dreaming the Divine של מחבר בשם Scott Cunningham, אשר מביא שיטות (בדוקות, לפי מיטב הבנתי). את הספר יש להזמין מחו"ל.

למעלה