אני זקוקה לעצתכם

אני זקוקה לעצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

רותי 11

New member
הפיה בלבן היחידה יקרה

כבר ראיתי שענו לך בעוד פורומים אבל מה שאני יכולה להוסיף לך זה להכניס את עצמך לאיזון פיזי, וזה יכול להיות דרך איזון הצ'אקרות וההילה ויש המון תרגילים באינטרנט איך אפשר לעשות את זה, יש עוד משהו את יכולה לעשות לעצמך כל יום לפני העבודה הגנות ולעטוף אתעצמך באור כדי שזה ישאיר אותך לפחות בתדר חיובי יותר ולהכניס לעצמך לראש ולהבין שהמצב הוא זמני בלבד ושזה "ירידה לצורך עליה".

רותי 11

New member
הפיה בלבן היחידה יקרה

אני יכולה לתת לך כאן תרגיל איך לפתוח את הצ'אקרות כל יום עניין של 2 דקות עבדוה. זה פשוט מאוד, לדמיין שבכל צ'אקרה יש פרח שתואם כמובן את צבע הצ'קרה להתחיל מלמטה למעלה - מצ'אקרת הבסיס ועד הכתר, לדמיין איך את פותחת לאט לאט כל פרח (בצ'אקרה שלו) ולאחר שהוא נפתח לסובב אותו ימינה כדי למלא את הצ'אקרה. זה לגבי הצ/אקרות לגבי ההילה ני אביא עוד משהו בנפרד יותר מאוחר זה משהו שקיבלתי מההדרכה שלי משהו קטן ונחמד

בן63

New member
תעשי יוגה לחלופין פעילות גופנית וכמו כן אל

תצביעי לקפיטליזם חזירי

למעלה