אני זקוקה לעזרתך

מיכל בב1

New member
אני זקוקה לעזרתך

שלום..
לפני חודש הוחלף לי האינסולין לאינסולין מרוכז המולין R בהשגחת הרופא המטפל קיבלתי את כל העזרה לה נזקקתי מכיוון שהדברים עוד היו צריכים שינויים..

ב1.10 הרופא המטפל יצא לחופשת בחינה עד ה15.12...הבעיה התחילה שבערב חג ראשון של סוכות נפלתי והמשאבה נחבלה .יצרתי קשר עם אגנטק הוחלפה לי המשאבה והם הכניסו את הנתונים כפי שהופיע במחשבי החברה..לאחר בירור עם הרופא הבנתי שהדבר בסדר ..

רק שלאחר יום וחצי התחלתי לקום על ערכים סביב 40 יום הראשון ההיתי בטוחה שמדובר בטעות ולכן חיכיתי רק שהדבר חזר על עצמו יום אחר יום במשך 4ימים נתקתי את המשאבה..
למחרת החג פניתי למרפאה ונשלחתי לרופאה נחמדה מאד רק שלאחר קריאה בחומר [והתרשמותה ממה שהספקתי לעשות] היא אמרה לי שהנסיון שלה עם משאבות הוא מועט לכן אין ביכולתה לעזור לי..איךש הוא הצלחנו ביחד לשנות מעט..
ואז הופיעה התרעה שהאינסולין לא עובר...מאחר והמשאבה חדשה הבעיה לא בה..מאחר והחלפתי כבר מעל ל15 יח צינוריות ברור שהבעיה גם לא שם..

פניתי לכל מי שיכולתי..רופא המשפחה,המרפאה בבי"ח,מוקד מכבי,אחיות מכבי,אגנטק,וקרן מחברת אגנטק ..לאף אחד אין מושג כיצד לעזור לי..קרן לאחר ששאלתי אותה אם היתכן והאינסולין יוצר את כל הבלגן אמרה לי שזה נשמע לה הגיוני אך אין לה ניסיון עם האינסולין הזה ולכן אין לה מושג..

אני כבר שבוע ללא המשאבה..נכון אם זריקות שלא כל כך עובדות [הם גם בעבר לא פתרו את הבעיה] ולאף אחד אין מושג כיצד אני פותרת את הענין..

מה אני יכולה או למי עוד לפנות???????

תודה
מיכל

מיכל בב1

New member
תוספת קטנה

שלום..
אתמול בגלל הרגשת בחילה מציקה [יותר מהרגיל] פניתי למוקד מכבי על מנת לקבל פרמין לוריד [שעוזר לי הרבה יותר מהכדורים]..

בדיקות הדם [לי לא נראו שונות מהרגיל] הרופא החליט שיש לי חומצת שתן בדם..ובגלל גם קטונים בשתן [לא בכמות גדולה] נשלחתי למיון..

לא ההיתי מסוגלת לעמוד בעוד בדיקות דם [ובטח לא בבדיקת הגזים ] ואני באמת לא מפונקת אבל הורידים שלי על הפנים ואפשר להשתמש רק ביד אחת..ניסו להכניס לי וונפלון 4 פעמים בקושי הצליחו להוציא דם ואז אחרי שעה הודיעו לי שהדם נקרש וצריך בדיקה חדשה...

מקווה להצליח..
תודה על הכל
מיכל

סליחה יקירתי

דר' תורגמן טרודה בעניני בריאות המשפחה שלה, ואני ממש לא יודעת לענות לך.

מיכל בב1

New member
תודה רבה לך

אני מבינה ..ומאחלת שבעיותיה של ד"ר תורגמן יפתרו במהרה...

והבנתי שיהיה לי קשה לקבל תשובה..

כי מכמה רופאים שפניתי אליהם לא הצלחתי עדין

שבוע מצוין

הי מיכל

אכן טרודה היא לא מילה...
עשיתי קצת חיפוש בספרות, ולא רק לקרן אין נסיון עם שימוש באינסולן U500 במשאבה, למעשה אני לאיודעת אם יש למישהו נסיון . מצאתי מאמר אחד משנת 1997 שתיאר מקרה כזה, של אדם שנזקק ל-10000 יחידות ליום (כן!!!), והצליחו לפתור את הבעיה עם משאבה ואינסולין מרוכז. אבל זה היה עם משאבה של 1997, אין לי מושג אם כעת המשאבות והצנרת מתאימות לזה.
אבל אין סיבה שלא תוכלי להשתמש באינסולין הזה בזריקות. בכמה יחידות את משתמשת ביום בכללי בין הבזאל לבולוס? אפשר לקחת את המספר הזה, לתת לך לנטוס במנה ששווה ל-50% מהמינון הז. אם זה הרבה אפשר לחקל אותה לפעםמיים, ואת היתר בבולוסים בזריקות עם האינסולין המרוכז.

למעלה