אני זקוקה לעזרה

ToryMaster

New member
אני זקוקה לעזרה

החדר שלי עומד כרגע בפני שיפוץ [שולחן מחשב/כתיבה, כיסא מחשב, ארון, שידת מגירות - הכל חדש]. מכיוון שאנחנו בשלבים מאוד התחלתיים של העיצוב המחודש הזה, רציתי להתייעץ קודם לגבי כיוונים של דברים. התמונה המצורפת מתארת את החדר שלי כמו שהוא עכשיו, כאשר הדלת פונה לכיוון צפון עם נטייה קלה למערב. שני הריבועים הצהובים מסמלים חלונות. כרגע האווירה בחדר היא די ברורה - הרבה בלאגן, בלבול, וכדומה. מאוד מזכיר את החיים שלי כרגע. הייתי רוצה למצוא סידור שישרה קצת יותר שלווה, קצת יותר סדר בחדר ובחיים שלי. כרגע אפילו לישון פה בשלווה אני לא יכולה. חשוב לי לציין שאני עוסקת במאגיה ובפאגאניזם [כדת/דרךחיים], אז צריך להחשיב את זה באווירה ובמטרה של החדר. בעיקרון בחדר אני עושה הכל, ישנה, עובדת [אני לא לומדת ואין לי עבודה מסודרת, אבל אני כן עובדת הרבה מול הפורומים בתפוז ומול המחשב בכלל], מתרגלת מדיטציות וכו'. הארון והשידה שיש לי כרגע יוחלפו בארון שמכיל מגרות, בתקווה שזה יפנה מקום להכניס גם ספריה או מדפים פשוטים לספרים שלי. אמרו לי אם שכחתי פרט כלשהו, תודה

אני לא רואה תמונה מצורפת

מעבר לכך, צריך להגדיר בדיוק ובמפורש את הבקשה לאופי יצירת הסביבה. מה שהבאת כאן, מבולבל.

ToryMaster

New member
המ

חשבתי שהגדרתי די במדויק שמה שאני מחפשת זה איזשהו סידור שיעזור לי לשמור על החדר [ומתוך כך את החיים] מסודר. צודקת, שכחתי את התמונה

לא מדויק...ממש לא...

אז מה דעתך להתחיל בסידור החדר? התמונה ששלחת אינה משקפת את המציאות כראוי. היא ל מאפשרת כל התבוננות על החיים שלך. התמונה אמורה לעזור למלל ולכן אני ממליצה לצייר מחדש, עם קירות ורצוי את הכל הבית עם כיוונים מדוייקים, מסומנים במדוייק. בגדול, אם זו הפרופורציה בין החפצים ויחסית לגודל החדר...לא רואה אפשרויות אחרות למיקומים טובים יותר, אלא אם כן תאירי על כך. מתוך התעסקותך ונסוינך במאגיה ופאגניזם אני מניחה שאת יודעת מה צריך להיות בחדרך בהקשר זה. בפאנג שוי, אין הקשרים לזה. חוץ מהסבאלאגן שציינת, ושיש לסדר אותו מיד ובצורה מאוד עמוקה...לא רואה שום דברי נוסף, בשלב זה. האם קראת את מאמרי הפורום, על חפצים, קריירה, מערכות יחסים ועוד?

למעלה