אני זקוקה לעזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S.tal

New member
אני זקוקה לעזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כותבת סיפור גם על קוסמים ובלה בלה..., ואני צריכה שם של בית ספר. אני מעדיפה שהשם יהיה יחסית ארוך ושיזכיר את השם הוגוורטס. והסיפור כנראה מתרחש באנגליה. בבקשה!!!!!!!!!!!!!! טל, t@l

S.Riddle

New member
הממפי....

אה.... אני הצעתי שם לליאת בזמנו.... דרימפיקס נראה לי..... אבל זה לא בעיה למצוא שם.... אולי... מאנדגרייס? עזבו, זה יוצא לי טבעי.....

S.tal

New member
המממ.......

מאנדגרייס.... שם ממש נחמד...! אולי... טל, t@l

LuNaTiC

New member
אולי סנט לונס?

חחח לא זה נשמע כמו מנזר או.. בית חולים.. (מונגו הקדוש:) ארג המילה lunes על כך יפה.... בע, הפירוש לא. תמצאי משהו יפה כמו נוטרדאם! זה הדבר הכי יפה... אר הסרט.. -ענבל, אוכלת עוגה ולא תורמת כל כך לטל-

או! או!

יהיה אכפת לך אם אני אשתמש בזה בתור השם למנזר ש....את יודעת מה יקרה בו? (מה שאת הצעת לי לשים בסיפור..כבר כתבתי את הפרק האחרון וזה יצא דביק ביותר ^^) ואני גם צריכה שם בצפר לקוסמים...אבל על זה אני כבר אחשוב לבד...זה יהיה מילה מצחיקה-אקדמיה לכשף מתקדם...דרימפיקס זה באמת שם יפה...די עצבן אותי שהפסיקו באר פי ג´י את ההודעה עם הביקור שם...אני שוקלת קאמבק! מווהאהאההאהאהאאאא! -ליאת-

פגעסוס

Well-known member
הנה עוד כמה...

אני מאוד אוהב את מאנדגרייס (זה אחלה שם) אבל בשביל המבחר הנה עוד כמה... פייריבייטס רינגולירס סאניריין GYXOIO "כשהתינוק הראשון חייך, התנפץ חיוכו לאלפי רסיסים ומהם נולדו הפיות" ג.מ.בארי.

LuNaTiC

New member
חח טל למזלך יש כאן אנשים שכן

יודעים לחשוב... אהם.. קחי את השם של לירון או את אחד מאלה של פגעסוס, הם מאוד חביבים...

Nagini Potter

New member
כן אם מאוד חביבים אבל...

אי אפשר סתם לקחת כל שם, צריך להיות שם עם פירוש מיוחד, שמסמל משהו... Nagini Potter

einzuc

New member
מה דעתך על...

אקסקליבר? גם שם ארוך, וגם בעל משמעות!

Hermione

New member
אההההההה.....

סנפיש- בית הספר לכישוף וקוסמות השביעי בגודלו באנגליה, לימוד ברמה בינוית בהחלט, מורים מעורערים נפשית, שכר לימוד גבוהה יותר מדי (תעשו שביתת רעב), מבחני קבלה קשים במיוחד, אוכל מזוויע. סתם... זה נשמע נורא, אני יודעת... פשוט "הוגוורטס" זה חזיר יבלות (או יבלות חזיר. איי ונדר), וסנפיש זה דגי שמש. זה נשמע כמו שם של אצבעות דגים קפואות, להפשרה במיקרוגל. בעעעעעעעעעע

S.tal

New member
חחחח...., דגי שמש....

וזה באמת נשמע כמו שם של אצבעות דגים קפואות...!- ועוד להפשרה במיקרוגל...! חחחח... טל, t@l ותמיד תהיתי איך אצבעות דגים נראות...

רחלי!

New member
אמ...

מה דעתך על: לרנרפלייס (learnerplace) קורנסטון (corenston) משהו דומה... אני צריכה לדעת את האופי של הביצפר בשביל יותר!

למעלה